01 Μαρτίου 2011

Η Ρούμπι του Μπερλουσκόνι έφθασε στη Βιέννη για να παραστεί στην επίσημη Χοροεσπερίδα της Όπερας

http://www.rohinews.com/wp-content/uploads/2011/01/Ruby-Rubacuori-Hot.jpgΗ γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο του πικάντικου σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έχει αναστατώσει την πολιτική ζωή της Χερσονήσου έφθασε σήμερα στη Βιέννη για να παραστεί αργότερα εντός της εβδομάδος ως επίτιμος προσκεκλημένη στην Χορεσπερίδα Όπερας της αυστριακής πρωτεύουσας.

Η παρουσία της μαροκινής καταγωγής Καρίμα ελ Μαχρούγκ--γνωστής επί το «καλλιτεχνικώτερον» ως Ρούμπι Ρουμπακουόρι (Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα)--ως επ’αμοιβής προσκεκλημένης αυστριακού επιχειρηματία ήδη έχει προκαλέσει αναβρασμό στην υψηλή κοινωνία της πρωτεύουσας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5bFGzfN_hgyQhwuV5oPowsGUuseDdgcluJ_JQ_CiZqVKTtr1zaTA3Coq9QDWde9BMs3QS8MruwYEb5tN8scXKVHqxR9F8soU1MiRSLL0GW2snlC2TMBBJ618Z1KuAks4DLE_1Nn3Iubo/s320/Ruby-Rubacuori-Albikokka-300x300.jpg«Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στη Βιέννη», τόνισε στους δημοσιογράφους η 18χρονη, πρώην ‘συνοδός πολυτελείας’ .

Η Ρούμπι αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλάι του οικοδεσπότη της Ρίχαρντ Λούγκνερ, μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και των κατασκευών.

Ο Λούγκνερ προσκάλεσε επίσης στην ίδια Χοροεσπερίδα τον αμερικανό ηθοποιό Λάρι Χάγκμαν, γνωστό από τον ρόλο του ως Τζέι Άρ στη Δυναστεία.

Η Ρούμπι αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου στην Ιταλία, στην υπόθεση διακόρευσής της από τον Μπερλουσκόνι όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη για την οποία διώκεται ο ιταλός πρωθυπουργός. Τόσο η Ρούμπι, όσο και ο Μπερλουσκόνι αρνούνται πως είχαν σεξουαλική επαφή.