02 Απριλίου 2011

Τρίπολη- Δήλωση Δημήτρη Δράκου για την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο επικεφαλής της ‘’Δυνατής Πελοποννήσου’’ και αρχηγός της μείζονα αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Δημήτρης Δράκος με δηλώσεις του , σχολίασε τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, σχετικά με την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

‘’Ο αναπληρωτής υπουργός ΥΠΕΚΑ αφήνει ένα εντελώς ύποπτο υπονοούμενο για την έδρα της Περιφέρειάς μας. Καλλικράτης κι εδώ ; Καλλικράτης παντού; Τι θα γίνει τέλος πάντων ;’’ , είπε ο κ. Δράκος και σημείωσε ότι ‘’απαιτείται ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη. Η Τρίπολη και ο Μοριάς γενικότερα έχουν ανάγκη για ανάπτυξη και δεν μπορεί να αφήνονται αυτά τα υπονοούμενα, ούτε κατά διάνοια. Η Τριπολιτσά είναι η ιστορική διοικητική και γεωγραφική πρωτεύουσα της Πελοποννήσου’’.

Ο επικεφαλής της ‘’Δυνατής Πελοποννήσου’’ τόνισε επίσης ότι, ‘’είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι και θα παλέψουμε για την διατήρηση της έδρας στην Τρίπολη. Να αντιταχθούμε σθεναρά και δυναμικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρει πίσω ο κ. Σηφουνάκης, διαφορετικά θα μας βρει απέναντι του’’. Προσθέτοντας, ‘’είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε μαζί με την πλειοψηφία στο ίδιο μετερίζι για την υπόθεση αυτή’’.