18 Απριλίου 2011

Ξάνθη-Σοκ από το θάνατο του Αντεφέμι

http://www.sport.gr/files/news/2010-09-06/1283806639_adefemi13.jpgΣοκ έχει προκαλέσει στη Ξάνθη και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του αδόκητου χαμού του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ο 26χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος της ακριτικής ομάδας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό. Ο Αντεφέμι είχε πάρει άδεια από την ΠΑΕ για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να παντρευτεί, αλλά η μοίρα του είχε στήσει «καρτέρι» στην άσφαλτο...

O άτυχος ποδοσφαιριστής ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη και η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αντεφέμι είχε έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Ξάνθη το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τη γαλλική Μπουλόν, και φέτος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ακριτικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, πρόλαβε να αγωνιστεί 24 φορές και να πετύχει δύο γκολ τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αντεφέμι, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας, είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Αλταχ (Αυστρία), Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία), και σε τρεις ομάδες του Ισραήλ, τη Ραμάτ Γκαν, τη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.