23 Απριλίου 2011

Ανταλλαγή Μήτρογλου με Βιτόλο θέλουν στον Ολυμπιακό... εμάς μας ρώτησαν;

Το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν στον ΠΑΟΚ τον Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου να αποκτήσουν τον Βίκτορ Βιτόλο από τον Δικέφαλο του Βορρά εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό... ας το ξεχάσουν: δίνουμε όμως Σνάουτσνερ και πολύς είναι...

Μάλιστα, οι Πειραιώτες, φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν και χρήματα πλην του διεθνούς φορ [αν δώσουν 2-3 μύρια κάτι μπορεί να γίνει], για να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό αμυντικό μέσο και να κλείσουν μία σημαντική αγωνιστική τους πληγή. Μέχρι τώρα, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται, αφού το μόνο που τον απασχολεί είναι η διαδικασία των πλέι οφ και τίποτα παραπάνω.

Αμέσως μετά από αυτήν, αναμένεται να γίνει κουβέντα με όλους τους ποδοσφαιριστές και εφόσον ο Βιτόλο εμφανιστεί δυσαρεστημένος με την παρουσία του στην ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να φέρει μία σοβαρή πρόταση, στα χρήματα που πρέπει, και ίσως τότε ο σύλλογος τον αφήσει να φύγει. Ο ίδιος ο Βιτόλο μάζεψε τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ραφαέλ Θούρο, λέγοντας πως είναι ικανοποιημένος από τον ΠΑΟΚ, όμως η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μουρμούρα από την πλευρά του.

Οσο για τον Μήτρογλου, το μόνο γνωστό είναι πως από μικρός είναι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, με καταγωγή από τις Κρηνίδες Καβάλας, χωριό από το οποίο κατάγεται και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους. Σαφώς και θα έβλεπε με θετικό μάτι το να αγωνιστεί στην ομάδα, αλλά δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα καμία ενόχληση από τους Θεσσαλονικείς.