23 Απριλίου 2011

Παυλόπουλος: «Το παρόν επιβεβαιώνει και δικαιώνει τον Κ. Καραμανλή»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News παραχώρησε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, όπου υπερασπίστηκε την κυβέρνηση Καραμανλή, λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη ότι τι η απογραφή Αλογοσκούφη ήταν πράξη εξίσου «εγκληματική» με τις πρόσφατες δηλώσεις Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής «θα μιλήσει όταν εκείνος το κρίνει, με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Είναι οπαδός του στίχου του Αισχύλου "σιγάν θ’ όπου δει και λέγειν τα καίρια". Αν κάποιοι βιάζονται, λίγη υπομονή.

Ως τότε, ας αναλογισθούν τους λόγους της ανησυχίας και της αδημονίας τους». Επίσης, σημείωσε ότι όποιος αμφισβητεί το κυβερνητικό παρελθόν της ΝΔ «ρίχνει νερό στο μύλο της τυχοδιωκτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ».

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε την κυβέρνηση για προχειρότητα στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μετά από εκλογές κάνοντας λόγο για πολιτικές δυνάμεις που στερούνται παντελώς πολιτικού στίγματος, ή που το όποιο «πολιτικό πρόγραμμά τους» συνιστά ουρά της σημερινής καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου.