19 Μαΐου 2011

Όλα καλά τα βρίσκει ο Ρακιντζής που είναι συνέχεια του εαυτού του παρότι η θητεία του έληξε πριν 1,5 χρόνο

http://www.skai.gr/files/temp/E3069F844E8ABB0CE293936FDF008FDD.jpg"Ασκώ τις νόμιμες αρμοδιότητές μου [παρότι η θητεία μου έχει λήξει]" και "δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης αποφάσεων", τονίζει σε δήλωση, προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής (τον βλέπετε στη φώτο με τα ανάλογα κυβικά του Πάγκαλου...)... [Τώρα πως είναι δυνατόν να είναι νόμιμες οι αποφάσεις κάποιου που έχει λήξει η θητεία του... μόνο ο ίδιος ξέρει]

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα [αλίμονο... μόνο οι άλλοι παρανομούν και τους ελέγχει ο Ρακιντζής], ούτε νομικό θέμα, βρίσκομαι στο γραφείο μου [αυτό είναι το πρόβλημα αλλά που να συγκινηθεί ο Λέανδρος...] και ασκώ τις νόμιμες αρμοδιότητές μου», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, σχολιάζοντας την επίκαιρη ερώτηση, που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Παπαθανασίου, σχετικά με τη θητεία του Γενικού Επιθεωρητή.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, αναφέρει στην ερώτησή του ότι η θητεία του κ. Ρακιντζή έχει λήξει από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2009 και πως υπάρχει νομικό ζήτημα και ενδεχομένως «να υπάρχουν επιπτώσεις στην ισχύ των αποφάσεων που έχει εκδώσει ο Επιθεωρητής μετά τη λήξη της θητείας του». Σημειώνει, δε, ότι η κυβέρνηση όφειλε να έχει ανανεώσει τη θητεία του Επιθεωρητή ή να τον αντικαταστήσει.

Ο κ. Ρακιντζής εξέφρασε την απορία του [έχει και απορίες ο μπαγάσας...] για το σκεπτικό της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, τόνισε ότι «η διοίκηση είναι ενιαία και έχει συνέχεια», ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας, ή ακύρωσης των υποθέσεων, που χειρίστηκε η αρχή»... [Βέβαια ο κ. Ρακιντζής ξεχνάει πως εκτός απ' τη συνέχεια, πρέπει που και πότε στις δημοκρατίες να υπάρχει και καμιά αλλαγή, ειδικά σε τέτοιες θέσεις ελέγχου που δεν κάνει να "παραγνωριζόμαστε"... εκτός αν λόγω όγκου έχει σφηνώσει στην καρέκλα και δεν μπορεί να ξεκολλήσει οπότε θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια ακόμα...]

[ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τώρα ακολουθεί και το γλύψιμο του ΑΠΕ-Μάτσικα και η μπηχτή για το μαλάκα τον δεξιό που τον διόρισε:]

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέανδρος Ρακιντζής, αρεοπαγίτης επί τιμή, είναι δικαστικός μεγάλου κύρους, με σημαντικό έργο και ως Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, θέση που κατέχει από τις 13/9/2004 [Μπράβο μαλάκες δεξιοί και όρσε...].