17 Μαΐου 2011

Ε.Στυλιανίδης: "Η ΝΔ δεν θα μπει στη διαδικασία της ενισχυμένης πλειοψηφίας των 180"-Σύσκεψη τομεαρχών υπό τον Α. Σαμαρά

http://www.skai.gr/files/temp/7AA7BB5ADE1DA54D944DF27B55E619C1.jpgΣυνολική αποδοχή από την κυβέρνηση της οικονομικής πρότασης της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση, ζήτησε μέσω του Real Fm o Ευριπίδης Στυλιανίδης, προσθέτοντας ότι η ΝΔ δεν θα μπει στη διαδικασία της ενισχυμένης πλειοψηφίας των 180 βουλευτών, εάν η κυβέρνηση φέρει, υπό αυτό τον όρο, για έγκριση στη Βουλή ένα νέο μνημόνιο.

Χαρακτήρισε το ενδεχόμενο αυξημένης πλειοψηφίας ως «εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας», στην οποία όπως είπε, η ΝΔ δεν συμπράττει. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι «επιμέρους πολιτικές, ενδεχομένως να τις στηρίξουμε», υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ έχει ψηφίσει μέτρα με τα οποία συμφωνεί.

Ο γραμματέας προγράμματος της ΝΔ επεσήμανε ότι η συναίνεση έχει αξία όταν έχει περιεχόμενο, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τους λανθασμένους χειρισμούς και άρα δεν τίθεται αυτή τη στιγμή ζήτημα συναίνεσης.

Σύσκεψη τομεαρχών της ΝΔ, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά

Με σκοπό την αμφίπλευρη ενημέρωση συνεδρίασαν σήμερα οι τομεάρχες και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και θέματα που αφορούν το υπό κατάρτιση πρόγραμμα του κόμματος.