23 Μαΐου 2011

Λύθηκαν τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης - Ήρθαν από τη Σμύρνη 388 Τούρκοι τουρίστες... θα πιουν καφέ στην παραλιακή και θα αφήσουν 3 ευρώ!!!

Με τους χάρτες του ευρύτερου κέντρου της Θεσσαλονίκης ανά χείρας, οι 388 Τούρκοι τουρίστες, που έφθασαν νωρίς σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τη Σμύρνη, με το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, ψάχνοντας είτε το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία, είτε τα αξιοθέατα της Άνω Πόλης, στα Κάστρα.

Πάντως, με τον καιρό να είναι σύμμαχός τους, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που θεάθηκαν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στην πλατεία Αριστοτέλους. Άλλωστε, το «Ocean Majesty», θα αποπλεύσει από τη Θεσσαλονίκη στις δύο μετά το μεσημέρι, με προορισμό τον Πειραιά. Στη συνέχεια δε θα κάνει το γύρο των νησιών του Αιγαίου.

Μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, που είναι χωρητικότητας 1.000 ατόμων, θα καταπλεύσει άλλες έξι φορές στο Θερμαϊκό, έχοντας πάντα ως αφετηρία το λιμάνι της Σμύρνης. Μάλιστα, η επόμενη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται στις 7 Ιουλίου.