08 Μαΐου 2011

Με ραβασάκι έδωσε ο Ομπάμα την εντολή επίθεσης εναντίον του Bin Laden (βίντεο);;;;

Ο Ομπάμα έδωσε εντολή (υπογράφοντας τα απαραίτητα έγγραφα) να εκτελεστεί η επίθεση εναντίον του Μπιν Λάντεν στις 29 Απριλίου 8.20πμ τοπική ώρα. Στη συνέχεια αναχώρησε για την Αλαμπάμα, προκειμένου να επισκεφθεί τις πληγείσες από τους τυφώνες περιοχές) και το ίδιο απόγευμα ΄συνέχισε και έφτασε στο Cape Canaveral της Φλώριντα. Εκεί η κάμερα κατέγραψε μια περίεργη σκηνή:

Ο Ομπάμα έβγαλε από την τσέπη του ένα κομμάτι χαρτί και το έδωσε κρυφά, καθώς τον χαιρετούσε, στον Στρατηγό της Αεροπορίας Εd Wilson (Διοικητής της Αεροπορίας στις ανατολικές ΗΠΑ-Commander, 45th Space Wing, and Director, Eastern Range, Patrick AFB, Fla.). Το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι ότι και ο Στρατηγός αφού έβαλε στην τσέπη του το χαρτί που του έδωσε ο Ομπάμα, έβγαλε από τη δικιά του τσέπη ένα άλλο κομματάκι χαρτί και το έδωσε στον Ομπάμα ο οποίος το έβαλε στην τσέπη του!!!

Δύσκολο να ξέρει κάποιος τι μπορεί να έγραφαν τα ραβασάκια και αν σχετίζονται με την επίθεση εναντίον του Οσάμα πράγμα όμως πιθανό αν σκεφτούμε ότι λόγω της μυστικότητας της επιχείρησης δεν ήθελαν να περάσουν πληροφορίες μέσα από τα ηλεκτρονικά δίκτυα που διαθέτει ο στρατός των ΗΠΑ όσο "σίγουρα" κι αν θεωρούνται αυτά... πάντως το ότι ανταλλάσσουν ραβασάκια με περίεργο τρόπο είναι το μόνο σίγουρο όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο:



http://cencio4.wordpress.com/2011/05/08/obama-paper/