16 Μαΐου 2011

Τις γνωστές απόψεις του επανέλαβε ο τσάτσος των αμερικάνων Μπ. Μπορίσοφ-Δεν θα γίνει ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTTzeionM2XkweHQfV57XOJT6RzPb4dTgnS65AQiZUlAVkteqLAOxy4cRsxISboP88G7S5r5IEKc6X3qPRwhhujN2UzuHTnB7D-s9QXajFbS9vjJyD5UKBLLZHd1u41-OJaD_Lp_NH3vlL/s640/boiko-borisov.jpgΤις γνωστές απόψεις του σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας του σε μεγάλα ενεργειακά σχέδια, διεθνούς χαρακτήρα, όπως ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, επαναδιατύπωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ (είναι ο τύπος της διπλανής φώτο που μοιάζει με μπράβο νυκτερινού κέντρου παρά με Πρωθυπουργό χώρας), μιλώντας, αργά χθες το βράδυ, σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού "Νόβα Τελεβίζια".

Σε σχετικό δημοσίευμά της, η οικονομική εφημερίδα "Κλάσα", σχολιάζει, επικαλούμενη σχετικές δηλώσεις του Βούλγαρου πρωθυπουργού στην εκπομπή "Κατ' ιδίαν", πως "η κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη δεν πρόκειται να γίνει, εξαιτίας της σχετικής δέσμευσης, που έχει αναλάβει ο κ. Μπορίσοφ απέναντι στους κατοίκους της περιοχής του Μπουργκάς".