26 Μαΐου 2011

Το Ντάλλας στους τελικούς του ΝΒΑ-Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά κοντά σ' ενα πρωτάθλημα οι Στογιάκοβιτς-Νοβίτσκι

http://nba.24media.kunder.linpro.no/incoming/article865553.ece/ALTERNATES/w620/stojakovic_thunder.jpgΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Shawn Marion και φυσικά τον Dirk Nowitzki να βάζει το μεγαλύτερο σουτ του παιχνιδιού οι Mavericks κέρδισαν με 100-96 τους Thunder και με 4-1 νίκες πέρασαν στους τελικούς του ΝΒΑ. O Πέτζα είχε μόνο 3 πόντους μιας και έπαιξε μόνο 9 λεπτά.

Ηταν το 47ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι Thunder ήταν μπροστά στο σκορ με 94-92. Ο Nowitzki ήταν μόνος του στο τρίποντο. Αστόχησε. Το ριμπάουντ όμως το πήραν οι Mavericks και έψαξαν κατευθείαν τον Γερμανό. Αυτός σηκώθηκε χωρίς δισταγμό πίσω από την γραμμή των 7.25 μ. αυτή τη φορά με τον Nick Collison κρεμασμένο πάνω του. Μέσα! Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο προβάδισμα της ομάδας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Το Dallas είχε μόλις γυρίσει άλλο ένα παιχνίδι. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει. Όχι τώρα. Όχι μετά από τόση προσπάθεια. Όχι κόντρα σε αυτούς τους Thunder που όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ θυμήθηκαν τι έπαθαν δύο βράδια νωρίτερα.

Και κάπως έτσι το Dallas πέρασε στους τελικούς του ΝΒΑ. Nowitzki και Marion είχαν από 26 πόντους, ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο J.J Barea για τους Mavs. Από τους Thunder ξεχώρισαν οι Russell Westbrook (31 πόντοι) και James Harden (23 πόντοι, 6 ασίστ). Ο Durant όμως ήταν κακός και σε αυτό το παιχνίδι (23 πόντοι με 8/20 σουτ). Και όταν ο σταρ σου είναι σε τόσο κακή βραδιά δύσκολα μπορείς να κερδίσεις.

http://nba.sport24.gr/article/1021061/telikoi-erxomaste