20 Ιουνίου 2011

Ας αφήσει τα ψόφια η Μουσίτσα ή πως αλλιώς λένε τον Κυβ. εκπρόσωπο...η Ν.Δ. ήταν έτοιμη να στηρίξη ακόμα και επώδυνες αποφάσεις όταν είχαν νόημα

Επειδή σήμερα στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή σαν Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Μόσιαλος αναφέρθηκε πάλι στο γνωστό παραμύθι ότι η ΝΔ δεν κάνει, δε δείχνει δε στηρίζει, λαϊκίζει κ.λπ να του θυμίσουμε ότι η ΝΔ έγκαιρα είχε πει ότι θα στήριζε αποφάσεις εξόδου από την κρίση, τον Ιανουάριο του 2010... τότε που θα είχαν νόημα και αποτέλεσμα... τώρα που δήθεν ζητάνε τη συναίνεση, την οποία ούτε τώρα εννοούν, και βέβαια η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει τα λάθη τους! Τώρα εδώ που τα 'φεραν, η λύση είναι μια:

Να ακουστεί από τα χείλη του ΓΑΠ το ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑ, ώστε να τελειώνουμε μια για πάντα με το ΠΑΣΟΚ... μπορεί να υποφέρουμε λίγο παραπάνω αλλά θα έχουμε γλιτώσει πολλά περισσότερα τις επόμενες δεκαετίες...

Διαβάστε και τι έλεγε ο Σαμαράς όταν ο ΓΑΠ ασχολούνταν με τα πιστόλια:

ΚΑΘΗΜΡΙΝΗ
31/01/2010

Την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει ακόμη και επώδυνες αποφάσεις, προκειμένου η οικονομία να εξέλθει από τη στενωπό της τρέχουσας συγκυρίας, διακηρύσσει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αντώνης Σαμαράς, μέσω δήλωσης προς την «Κ». Αφού υπενθυμίζει ότι η Ν.Δ. συναίνεσε σε κάθε απαραίτητη κυβερνητική πρωτοβουλία, ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο, γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες και γιατί το συμφέρον του τόπου το επιβάλλει».

Πάντως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εγκαλεί παράλληλα την κυβέρνηση για τους έως τώρα χειρισμούς της, στους οποίους εμμέσως πλην σαφώς αποδίδει το ιδιαίτερα αρνητικό διεθνώς κλίμα, αλλά και την ασφυκτική πίεση που δέχεται η εγχώρια αγορά. Οπως αναφέρει, «παρακολουθούμε την κυβέρνηση να κάνει, δυστυχώς, όλα τα πιθανά και απίθανα σφάλματα στη διαχείριση της Οικονομίας».

Η δήλωση του κ. Σαμαρά καταλήγει με την επισήμανση πως επιβάλλεται η κυβέρνηση «να αντιληφθεί ότι η συναίνεση είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης».

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_31/01/2010_389075