08 Ιουνίου 2011

Κρίσιμη μέρα για Βρύζα - Μπόλονι στον ΠΑΟΚ και μεταγραφικά

http://static.doldigital.net/webstatic/9B51070E1459527A0C5E15E21D9E150A.jpgΤο θέμα του προπονητή, ίσως και αυτό του τεχνικού διευθυντή ίσως κριθούν την Τετάρτη για τον ΠΑΟΚ, αφού από τη μία αναμένονται εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις με τον Λάζλο Μπόλονι που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την άλλη ανοιχτό είναι και το ζήτημα του Ζήση Βρύζα, ο οποίος την Τρίτη αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και πλέον μπροστά του υπάρχει μόνο η Εθνική και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Παντελή Κωνσταντινίδη, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε μια προφορική συμφωνία γύρω στις 450-500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, όμως, υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν προτού θεωρηθεί η συνργασία δεδομένη.

Από την άλλη, στο ζήτημα του Βρύζα, την Τρίτη, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης τον επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο της Εθνικής και στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν μαζί του τού ζήτησαν «να μην πληγώσει με την απόφασή του» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Αυτή ήταν η δεύτερη επαφή που είχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα τις τελευταίες ημέρες και πλέον αναμένεται η απόφαση του ίδιου που δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Τούμπα, μετά και το τετ-α-τετ που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Επιμένουν οι Ιταλοί για Βιεϊρίνια

Σταθερά στην λίστα της Ουντινέζε για αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσεζ είναι Αντελίνο Βιεϊρίνια. Δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ προορίζεται για αντικαταστάτης του Χιλιανού, για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι. Όπως γίνεται γνωστό, οι Ιταλοί εφόσον παραχωρήσουν τον Σάντσεζ θα κάνουν επίσημη πρόταση στον «Δικέφαλο» ώστε να κάνουν δικό τους τον άσο των «ασπρόμαυρων». Η Ουντινέζε αναμένεται να βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Σάντζεζ περίπου 27 εκ. ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά της ιταλικής ομάδας στον ΠΑΟΚ θα φτάσει έως τα 4 εκ. ευρώ, για την απόκτηση του 65% των δικαιωμάτων του, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να διαπραγματευτεί και με την Πόρτο.

Μια ανάσα από Ρομπέρ

Στο μεταξύ, πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά». Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας και δεν αποκλείεται ακόμη και την Τετάρτη να δώσει τα χέρια. Τα δύο τελευταία χρόνια ο Ρομπέρτ έπαιξε στον Πανθρακικό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Ο Γάλλος αριστερός χαφ έχει αγωνιστεί σε: Μονπελιέ, στην Γκινγκάμπ, στην Αζαξιό και στη Λοριάν, πριν έρθει στην Ελλάδα.