24 Ιουνίου 2011

«Ο Κ. Καραμανλής θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα»

http://toblogtonkirion.gr/admin/wp-content/uploads/2011/02/karamanlis1.jpg«Ο Καραμανλής θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα» δήλωσε για ακόμη μια φορά ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος, απογοητεύοντας όσους περιμένουν να τον ακούσουν.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, υπογράμμισε ότι ο ίδιος μιλάει καθημερινά με τον τέως πρωθυπουργό, αλλά δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει τις συζητήσεις τους.

Πάντως, πρόσθεσε ότι «ο κ. Καραμανλής παρακολουθεί όσα γίνονται στη χώρα μας και τα αναλύει».

Ο στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή επεσήμανε ότι στην προεκλογική περίοδο ο τέως πρωθυπουργός είχε πει «36 φορές ότι θα ληφθούν δυσάρεστα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κρίση».

Ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχασε από το ΠΑΣΟΚ με τόσο μεγάλη διαφορά, καθώς δεν ήταν έτοιμοι οι Έλληνες να ακούσουν ότι θα ληφθούν δύσκολα μέτρα.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε: «Αυτά είναι εμπιστευτικά θέματα μεγάλης λεπτότητας, τα οποία αντιμετωπίζω με την επιβαλλόμενη διακριτικότητα και προσοχή. Όπου υπάρχει τέτοιο θέμα οι αρχές θα το διερευνήσουν».



real.gr