07 Ιουνίου 2011

Ντροπή Πατούλη (είναι και γιατρός)-Χιωτάκη!! Έκλεισαν την Κηφησίας για να μη γίνει κέντρο ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ!! Ρίξτε τους ναρκομανείς στον Καιάδα ρε...

ΌΧΙ στην εγκατάσταση μονάδας του Ο.ΚΑ.ΝΑ στο νοσοκομείο ΚΑΤ δήλωσαν οι Δημοτικές Αρχές Αμαρουσίου και Κηφισιάς μαζί με κατοίκους σε συμβολικό αποκλεισμό της Λεωφ. Κηφισίας... σε μια κίνηση που δείχνει πόσο ξεφτυλισμένοι είναι οι Έλληνες που όταν βγαίνουν στις τηλεοράσεις χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και όταν έρθει η ώρα των πράξεων κλείνουν τους δρόμους.

Αντί να βοηθήσουν όσους έστω θέλουν να κάνουν μια προσπάθεια απεξάρτησης και να ζητήσουν να ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ περιοχή όπου θα γίνει το κέντρο, τόσο για την προστασία των κατοίκων όσο και όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ... ζήτησαν να μην ανοίξει το κέντρο γιατί θα υποβαθμιστεί η περιοχή τους!!!

Τι να πεις; Η απόλυτη ξεφτίλα από δήθεν σοβαρούς ανθρώπους που προφανώς πιστεύουν ότι αυτοί είναι έξυπνοι και τα κέντρα αυτά πρέπει να πάνε σε άλλες γειτονιές όπου οι κάτοικοι είναι μακάκες... ή ακόμα καλύτερα να χώσουμε τους ναρκομανείς σε κανα στρατόπεδο συγκέντρωσης ή να τους ρίξουμε σε κανα Καιάδα...

Ελλάδα 2011 και Έλληνες αυτοδιοικητικοί που αντί να ενημερώσουν τον κόσμο και να διεκδικήσουν από το Κράτος (πχ. καλύτερη αστυνόμευση στη συγκεκριμένη περίπτωση) τρέχουν πίσω από τις προκαταλήψεις και τις φοβίες του λαού για να μη χάσουν κανα ψήφο...

Διαβάστε και τις δράσεις και τις απόψεις των δύο Δήμων-ξεφτίλα:

Συζήτηση για το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2011, στις 6 μ.μ.

Την αντίθεσή του στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εγκατάσταση κέντρου αποκατάστασης του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ) εντός του νοσοκομείου ΚΑΤ, εξέφρασε ο Δήμος Αμαρουσίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, από κοινού με τη Δημοτική Αρχή Κηφισιάς, φορείς, συλλόγους και κατοίκους της περιοχής, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν με συμβολική κατάληψη της λεωφόρου Κηφισίας στη συμβολή με την οδό Αθηνάς.

Οι δημοτικές Αρχές Αμαρουσίου και Κηφισιάς μαζί με τους εκατοντάδες συγκεντρωθέντες κατοίκους της περιοχής, για περισσότερο από μία ώρα είχαν αποκλείσει το σημείο απαγορεύοντας τη διέλευση των οχημάτων εκτός από τα ασθενοφόρα και τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε πλήρη συμφωνία με τη Δημοτική Αρχή Κηφισιάς και τους κατοίκους, αντίκειται στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση καθώς εκτιμά ότι μία μονάδα του Ο.ΚΑ.ΝΑ μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ θα υποβαθμίσει αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων μεταφέροντας μαζί με τους ασθενείς της μονάδας και τα παραλειπόμενα προβλήματα που συνεπάγεται η καθημερινή μετακίνησή και περιφορά τους στη γύρω περιοχή.

«Είμαστε ανήσυχοι και είναι απολύτως λογικό, καθώς όλοι έχουμε υπόψη την εικόνα που συναντάμε στις περιοχές όπου ήδη φιλοξενούνται μονάδες του οργανισμού και τα φαινόμενα που εκδηλώνονται εκεί. Δεν θα επιτρέψουμε μία ήσυχη γειτονιά της πόλης μας να μετατραπεί σε «παραβατικό» στέκι. Δεν θα επιτρέψουμε τα ναρκωτικά να έλθουν έξω από τις σχολικές πόρτες και αυλές, να γίνουν καθημερινότητά μας» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Παρόντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκτός από το Δήμαρχο Κηφισιάς Νικόλαο Χιωτάκη, ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νικόλαος Παναγιώτου, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Βασίλης Βάρσος, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου, εκπρόσωποι του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου - ΚΑΤ, φορείς και κάτοικοι της περιοχής από το Δήμο Αμαρουσίου και τον όμορο Δήμο Κηφισιάς.

Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου πριν ακόμα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από μέρος του υπουργείου, είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εγκατάστασης της μονάδας στην περιοχή σε συνάντηση με εκπροσώπους κατοίκων της περιοχής Αγίου Νικολάου - ΚΑΤ.

Το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν και οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες του Δήμου.