30 Ιουνίου 2011

Μέγας Ραγκούσης-Νταλάρας!!! Διέταξε ΕΔΕ εναντίον των εγκλωβισμένων της ΕΘΕΛ!!! Θα τους κάνει νταντα...

Ο υποβαθμισμένος Ραγκούσης-Νταλάρας προσπαθώντας απεγνωσμένα να διατηρηθεί στον αφρό της επικαιρότητας (εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομά του 2 εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό όπου ο Γιωργάκης τον πάρκαρε στο Υπουργείο Μεταφορών) και μη έχοντας να προβάλει κάποιο έργο... κατέφυγε στον εξής εντυπωσιακό και πρωτοφανές γεγονός:

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ότι θα ζητήσει και τα ρέστα από κάποιους τους οποίους ξυλοκόπησαν οι αναρχικοί και όλα αυτά εκτός υπηρεσίας!!! Δηλ. αν κάποιος δημόσιος υπάλληλος βρίσει τον γείτονά του ο Ραγκούσης-Νταλάρας θα τον περάσει από πειθαρχικό και θα του επιβάλει την προβλεπόμενη ποινή... δηλ. θα του βάλει πιπέρι στο στόμα!

Λογικό όμως άνθρωποι που βρέθηκαν από την κουζίνα του Goody's, όπου έπλαθαν μπιφτέκια , στο νούμερο 2 της εξουσίας της χώρας, μετά τον ΓΑΠ, να έχουν ξεσαλώσει και να μην ξέρουν τι να κάνουν τη διοίκηση που υπέκλεψαν απ' τον ελληνικό λαό... αντί να ασχοληθεί με το να φτιάξει κανά δρόμο κάθεται και βλέπει τις παπαριές του Χατζηνικολάου που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη πατάτα της δημοσιογραφικής του καριέρας...

Διαβάστε και την είδηση-ανέκδοτο:

Με αφορμή τα όσα καταγγέλθηκαν δημοσίως για συμμετοχή εργαζομένων της πρώην ΕΘΕΛ Α.Ε. στα χθεσινά έκτροπα της Πλατείας Συντάγματος, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, με εντολή του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ Α.Ε.), ζήτησε την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελλομένων και την παραδειγματική τιμωρία με την κίνηση άμεσης διαδικασίας πειθαρχικού ελέγχου και εφαρμογής των κείμενων διατάξεων σε βάρος των τυχόν υπαιτίων.