27 Ιουνίου 2011

Ο αντ/λέας του Α.Π., Κανελλόπουλος, ζήτησε την αντικατάστασή του από τη θέση του εποπτεύοντος τους αθλ. εισαγγελείς, λόγω εμπλοκής του αδελφού του

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/ngmuqycqgo4ca22e8e7954b.jpgΝα αντικατασταθεί από τη θέση του εποπτεύοντος τους αρμόδιους για τον αθλητισμό εισαγγελείς (άρθρο 128 του Νόμου 2725/1999), ζήτησε γραπτώς από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι αδελφός του Α' αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Αθανάσιου Κανελλόπουλου, που είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΕΠΑΕ, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου, στη Σούπερ Λίγκα. Όπως είναι γνωστό, ο Αθανάσιος Κανελλόπουλος εμπλέκεται στην υπόθεση του σκανδάλου του παράνομου στοιχήματος και των «στημένων» αγώνων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος παρέδωσε σήμερα στο γραφείο τού Ιωάννη Τέντε, ο οποίος απουσίαζε, το έγγραφο με το οποίο ζητάει την αντικατάστασή του από τη θέση του εποπτεύοντος τους αθλητικούς εισαγγελείς. Επί του επίμαχου αιτήματος θα αποφανθεί ο κ. Τέντες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος στο έγγραφό του αναφέρει ότι είχε ζητήσει τον περασμένο Απρίλιο από τον κ. Τέντε την αντικατάστασή του.