24 Ιουνίου 2011

Γ. Μιχελάκης για τα αποτελέσματα Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

http://www.kerdos.gr/Images/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83_.jpgΤην ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στα συμπεράσματα της Συνόδου του, υπογραμμίζει στόχους τους οποίους, όπως επισημαίνει, υποστηρίζει εξαρχής και σταθερά η ΝΔ, εκφράζει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως το μεγάλο ζητούμενο είναι η εξάλειψη του ελλείμματος και ο περιορισμός του χρέους και επέμεινε στην ανάγκη στήριξης των βασικών στόχων του προγράμματος και των βασικών μέτρων πολιτικής.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του κόμματος πως δεν μπορεί να υποστηρίξει μια πολιτική που αποδεικνύεται λανθασμένη, βαθαίνει την ύφεση και ακυρώνει και αυτήν ακόμη την εξυγίανση ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε πως η ΝΔ παλεύει για τη διόρθωση του λάθους, με προσήλωση στους βασικούς στόχους.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως "η Ν.Δ. πρωτοστατεί στις βασικές πολιτικές, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η πάταξη της κρατικής σπατάλης και οι διαρθρωτικές αλλαγές".