12 Ιουνίου 2011

Είπε ο Στόιμπερ τον πετεινό κεφάλα: "H ΝΔ φέρει μεγάλη ευθύνη για την οικονομική μιζέρια της Ελλάδας"

Εννοείται ότι ο Στόιμπερ δεν είπε τις μαλακίες που λένε κάτι πρασινοφρουροί, σε στυλ Καραμπάση ή πως τον λένε αυτόν τον κρατικοδίαιτο, ότι δηλ. η ΝΔ φταίει για τη μιζέρια που μας οδήγησε ο ΓΑΠ... πριν βέβαια διαβάσετε τι είπε ο Στόιμπερ και για να έχουμε υπόψη μας ποιος κατηγορεί ποιον:

- Το 1999 παραίτησε, σαν πρωθυπουργός της Βαυαρίας, υπουργό του που τον κατηγόρησε ότι μια κρατική εταιρία κατασκευής εργατικών κατοικιών (LWS) έκανε επί των ημερών του χρέη ύψους 367 εκ ευρώ...

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110525135622/vroniplag/de/images/thumb/e/ed/Sass_plag_graphic_201105251552.png/600px-Sass_plag_graphic_201105251552.png- Πριν ένα μήνα το πανεπιστήμιο της Κονστάντσας αφαίρεσε τον διδακτορικό τίτλο της κόρης του μιας και αποδείχθηκε κατά 53% αντιγραφή άλλων εργασιών [Δείτε τη διπλανή φώτο όπου με μαύρο απεικονίζονται οι σελίδες που είναι 100% κλεμένες, με κόκκινο οι σελίδες όπου το 75% και με καφέ αυτές όπου το 50% είναι κλεμένο!!!]... εννοείται ότι γι αυτή την υπόθεση έκανε την πάπια ο σχετικά με τη ΝΔ λαλίστατος Στόιμπερ

Διαβάστε τώρα και τι είπε για τη ΝΔ και συνυπολογίστε την ασχετίλα του με την ελληνική πραγματικότητα όταν λέει ότι η ΝΔ κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους εναντίον των μέτρων λιτότητας, αναφερόμενος προφανώς στους "αγανακτισμένους":

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, ασκεί ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός της Βαυαρίας Έντμουντ Στόιμπερ.

"Το δικό μας,συντηρητικό αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα. Φέρει μεγάλη ευθύνη για τη μιζέρια του χρέους. Είναι παρανοϊκό το ότι ειδικά αυτό το κόμμα βγάζει τον κόσμο στους δρόμους για να διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα λιτότητας", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Στόιμπερ, επίτιμος πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης "CSU" Βαυαρίας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Focus", ο κ. Στόιμπερ προειδοποιεί ότι οι συνέπειες της κρίσης μπορεί να είναι χειρότερες από αυτές της Lehman. "Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι άμεσα έκτακτη βοήθεια. Αυτό, ορισμένοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη", λέει ο κ. Στόιμπερ.

Ο Βαυαρός συντηρητικός πολιτικός, που είναι από το 2007 και επικεφαλής ομάδας εργασίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, επισημαίνει τον κίνδυνο διάλυσης της Ευρώπης, ενός ιστορικού οικοδομήματος που θεμελίωσαν πολιτικοί όπως ο Ρομπέρ Σουμάν και ο Κόνραντ Αντενάουερ.