19 Ιουνίου 2011

Τα ρουσφέτια των Δημάρχων (προσλήψεις) δεν έχουν ακόμα τελειώσει…!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMQbhwX1YG2GXUIO_qnU_Ni4oJgbkFjKnYe02crYqqRnn2Nf__MpQzY9eAhFs3jdRChvoztzweXtxDRXiUeVpa6_KMKQgls87uJzZivIb5_ZpoPY0oqmuA9TxISPiiuEED6UQ7CIWF0bzn/s1600/Loukas+Tzanis.jpgΕδώ ο κόσμος χάνεται και οι Δήμαρχοι παριστάνουν τους ανήξερους και τους «large». Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει το ήδη υπάρχον προσωπικό και οι Δήμαρχοι προσλαμβάνουν και άλλους για να κάνουν τα ρουσφέτια τους!!!

Πρόσφατο παράδειγμα ο Δήμαρχος Λ. Τζανής του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας!! 20 άτομα θέλει να προσλάβει για εποχιακές ανάγκες. Όλοι οι δήμοι, σχεδόν, έχουν παραδεχτεί ότι έχουν περισσότερο προσωπικό από ότι θέλουν και μάλιστα κακώς κατανεμημένο. Όλοι οι δήμοι χρωστάνε και όμως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, φαίνεται πως δεν τους έχουν απαγορεύσει τις άσκοπες δαπάνες.

Μήπως ο δήμος είναι πλεονασματικός και έχει περιθώριο για δαπάνες;;!!! 300,000 ευρώ θα κοστίσουν για 8 μήνες τα 20 άτομα!!!!

Οι πολίτες έστειλαν εξώδικα στου Βουλευτές για το μνημόνιο! Μήπως πρέπει να στείλουν και στους Δημάρχους τους όταν αυτοί κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα; Που ζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Τζανής; Είναι σίγουρο ότι όλοι οι υπάλληλοι του πράσινου και της καθαριότητας δουλεύουν στις θέσεις που προσλήφθηκαν; Μήπως είναι σε γραφεία, όπως συνέβη και στον Δήμο της Αθήνας;;;

Αυτά βλέπει η Τρόικα και τρελαίνετε!!! Αφού όλοι οι αιρετοί είναι ανίκανοι να προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον! Πρώτα βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και ύστερα το δημόσιο καλό. Σε κάθε τομέα της Δημόσιας Διοίκησης βλέπουμε τον παραλογισμό. Οι Δήμαρχοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων και δυστυχώς και αυτοί βοήθησαν να έρθουμε σε αυτό το χαλί!!!