08 Ιουλίου 2011

Ραγκούσης-Νταλάρας- Αυτά είναι που σκέφτεται και δεν επιστρέφει στα μπιφτέκια στην Πάρο: 1 βδομάδα ταξιδάκι στις ΗΠΑ

http://www.enet.gr/resources/2009-05/10-14-thumb-large.jpgΚατά καιρούς έχει γραφτεί και είναι απόλυτα διασταυρωμένο από φίλους στην Πάρο ότι ο Ραγκούσης-Νταλάρας είναι πολύ απογοητευμένος από την υποβάθμισή του από τον ΓΑΠ από Πρωθυπουργεύοντα σε κομπάρσο... Μάλιστα όπως λέει στην Πάρο είναι στο τσάκ να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει στην ησυχία της κουζίνα του Goody's στην Πάρο. Κατά καιρούς όμως, σα να μας λυπάται ο θεός μη τυχόν και τον χάσουμε και του τυχαίνουν διάφορα που τον κάνουν να αισθάνεται ότι συνεχίζει να κρατάει τις τύχες του κόσμου στα χέρια του... και έτσι τα μπιφτέκια στην Πάρο συνεχίζουν να τα πλάθουν οι υπάλληλοι.

Έτσι και τώρα όπου με την ευκαιρία της συμμετοχής του σε συνέδριο για την ανοιχτή Διακυβέρνηση την Τρίτη ξεκίνησε το ταξιδάκι για τις ΗΠΑ αρκετές μέρες νωρίτερα όπως οι πρώτοι μετανάστες που πήγαν στις ΗΠΑ και ταξίδευαν καμιά 10 μέρες για να φτάσουν... Σε λίγο φτάνει στη Νέα Υόρκη όπου θα περάσει ένα όμορφο 3ήμερο μακριά από το άγχος και το στρές που του προκαλούν οι κολοέλληνες και οι παπαριές του ΓΑΠ με τις συσκέψεις και τα Υπ. Συμβούλια κάθε τρεις και λίγο... αυτό λένε οι κακές γλώσσες...

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Γιάνναρος σαν global key player έπρεπε να φτάσει έγκαιρα στη Νέα Υόρκη, ώστε να εγκλιματιστεί μέχρι την Τρίτη και να έχει ξεπεράσει το jet lag όπως λέμε εμείς η βλαχοέλληνες ή τη δυσχρόνωση όπως λένε οι ξένοι...

Φαντάζεστε να μην είχε ξεπεράσει το jet lag και να μην ήξερε τι ν' απαντήσει αν τον ρωτούσε η Hillary πως θα εφαρμόσουν τον Καλλικράτη στις ΗΠΑ;

Διαβάστε και την είδηση:

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης στην Ουάσιγκτον για τη συνάντηση για την "Ανοιχτή Διακυβέρνηση"

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, αναμένεται να αφιχθεί απόψε στη Νέα Υόρκη, με προορισμό την Ουάσιγκτον, όπου θα συμμετάσχει στην υψηλού επιπέδου συνάντηση για την "Ανοιχτή Διακυβέρνηση" που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των υπουργών Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βραζιλίας, Χίλαρι Κλίντον και Αντόνιο Πατριότα, αντίστοιχα, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, την ερχόμενη Τρίτη.

Η συνάντηση έχει ως στόχο την εξασφάλιση συγκεκριμένων δεσμεύσεων από τις κυβερνήσεις, όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, για να προωθήσουν τη διαφάνεια, την ενδυνάμωση των πολιτών, την καταπολέμηση της διαφθοράς, καθώς και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ενίσχυση της διακυβέρνησης.

Ο κ. Ραγκούσης θα έχει παράλληλα την ευκαιρία να συναντηθεί με υπουργούς και επικεφαλής αντιπροσωπειών που θα συμμετάσχουν στη διεθνή αυτή συνάντηση και στην οποία θα λάβουν μέρος περισσότερες από πενήντα χώρες και σαράντα οργανώσεις.

Κατά τη σύντομη παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Ραγκούσης θα συναντηθεί αύριο με εκπροσώπους των ομογενειακών ΜΜΕ, στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας.