01 Ιουλίου 2011

Νεότερα για τον Στρος-Καν: Δεν αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή!! Η καμαριέρα παραδέχθηκε ότι είπε ψέμματα!

http://d1.stern.de/bilder/stern_5/politik/2011/KW26/DSK_Frei_420_maxpane_420_280.jpgΌπως γράψαμε πριν, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στρος Καν στον οποίο απαγορεύτηκε η έξοδος από τις ΗΠΑ από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ θα του επιστραφεί μέρος ή όλη η εγγύηση που είχε καταβάλει. Κατά τη διάρκεια της σύντομης ακροαματικής διαδικασίας οι δικηγόροι του Στρος Καν δεν αμφισβήτησαν ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καμαριέρα [έτσι είναι οι σολιαλΗστές: πηδάνε ότι κινείται από λαό μέχρι καμαριέρες ακι αεροσυνοδούς], ενώ οι δικηγόροι της τελευταίας παραδέχθηκαν ότι η πελάτης τους είπε ψέμματα!!

Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το είπε ψέμματα αναφέρεται στην απόπειρα βιασμού από τον Στρος Καν ή στο ότι η καμαριέρα, πριν χρόνια, κατά την αίτηση ασύλου στις ΗΠΑ είχε πει ότι στη Γουινέα είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, προκειμένου να της επιτραπεί να μείνει στις ΗΠΑ, κάτι που ανασκεύασε αργότερα.

Αυτό που επίσης δεν αμφισβητείται είναι ότι η καμαριέρα μίλησε με κρατούμενο, για κατοχή 181 κιλών μαριχουάνας, την επόμενη της επαφής της με τον Στρος Καν. Η τηλεφωνική συνομιλία είναι καταγεγραμμένη και οι αρχές υποψιάζονται ότι η καμαριέρα συμμετέχει σε ξέπλυμα χρήματος μιας και στο λογαριασμό της έχουν γίνει καταθέσεις πάνω από 100.000$ τον τελευταίο χρόνο μεταξύ άλλων και από τον συγκεκριμένο κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε πως μπορεί να βγάλει λεφτά από την υπόθεση Στρος Καν