04 Ιουλίου 2011

Έλεος με τον λαϊκισμό σου ρε Νικολάκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLSUnlmseUBhT8STu7hufuWKCDr9Im8fxcGN3UO8LEX0MWG54h2PILhumoIeDIrO7D_tn8FY78hGtc021zXFchBKMZ9XAWWN1mBcK-ZCVQYHuAroRtN9ZGPPykI35OCOzDw8r676A1TqU/Ο παρακάτω διάλογος έγινε μεταξύ των δύο σπίρτων Χατζηνικολάου και Καρχιμάκη. Εντάξει για τον Καρχιμάκη ξέρουμε ότι είναι "χοιροβοσκός" για τον Χατζηνικολάου όμως ακούμε ότι είναι γάτα και ενημερωμένος... μπορεί να είναι αλλά τελευταία έχει ξεπεράσει κάθε όριο στη γλοιώδη προσπάθειά του να το παίξει ότι αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ. Ο διάλογος λοιπόν των δύο είχε ως εξής:

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κύριε Γραμματέα, οι μόνοι που τη γλίτωσαν, όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, ήταν οι κουκουλοφόροι. Οι μόνοι που τη γλίτωσαν. Πείτε μου 2-3 περιπτώσεις κουκουλοφόρων, που οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Νομίζω ότι έχουν γίνει πολλές συλλήψεις…

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ελάχιστες και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Έχουν γίνει πολλές συλλήψεις κουκουλοφόρων…

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Προσαγωγές έγιναν και δεν απαγγέλλονται συνήθως κατηγορίες.

Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Αυτό δεν το ξέρουμε, εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν το ξέρω, αλλά νομίζω ότι και κατηγορίες έχουν απαγγελθεί.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinnAtidle-ZroFbcwj-MdXEUZwISqks6Ui0piP54ulqYXN7brBjFpK3G7CyPUhEXKa1_vaUU4j6i_eikIU0YXJ5dQ1oIeRYvoUrtZdhwNtSaUDbZyrSpBOFyFSaB94Qa7a4XheqJTLgbaS/s400/xatzi30.jpgΚαλά ο Καρχιμάκης το παραδέχεται ότι δεν ξέρει... ο ξερόλας όμως γιατί επιμένει; Ενδέχεται να είναι λόγω ασχετίλας αλλά μάλλον οφείλεται στον λαϊκισμό: Λέει το ρεύμα ότι φάγανε ξύλο οι άσχετοι;... αυτό θα πει και ο Νικολάκης... λέει το ρεύμα ότι την πλήρωσαν άσχετοι;... αυτό θα πει και ο Νικολάκης και θα επιμένει ότι δεν συνελήφθη κανένας κουκουλοφόρος!

Διαβάστε τώρα κι αυτό που γράψαμε στις 30 Ιουνίου, για να δείτε πόσο σας δουλεύει, όσους τον ακούτε (εγώ δεν τον ακούω γιατί δεν έχω ώρα για χάσιμο και τον διάλογο τον είδα σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Καρχιμάκη):

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια επεισοδίων χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Η δίωξη ανά περίπτωση, αφορά στα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης κατά της αρχής, απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών και εξύβριση. Σε κάποιες περιπτώσεις τα αδικήματα της διατάραξης και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης έχουν απαγγελθεί σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

Ενώπιον του εισαγγελέα, προσήχθησαν 16 νεαροί, καθώς ο 17ος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή.

Για όσους δεν μας θεωρούν αξιόπιστη πηγή και θέλουν σώνει και καλά κουτόχορτο από ΜΕΓΚΑ και ΝΕΑ: Τα ίδια ακριβώς μπορείτε να διαβάσετε και στο tvxs.gr