10 Ιουλίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

Επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για διακοπές και άλλα κόλπα,αποφάσισα να κλείσω το PC αυτό το Σαββατοκύριακο και να γυρίσω λίγο την Αθήνα. Τρόμαξα από αυτό που είδα.Παντού κακομοιριά και απογοήτευση.Τα μαγαζιά που έχουν κλείσει και αυτά που δηλώνουν πως κλείνουν ξεπερνούν το 40% των υπαρχόντων.

Πιστεύω πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν ξεπεράσει το 60%. Οι περισσότερες καφετέριες και εστιατόρια άδεια.

Σκέφτηκα πως ίσως αρκετός κόσμος να έχει φύγει για διακοπές,τώρα που είναι κάπως πιο φτηνή περίοδος.Πήρα λοιπόν γνωστό μου ξενοδόχο ,με έδρα την Ρόδο .

Μου είπε ότι έχει πληρότητα 30% ,αποκλειστικά με ξένους τουρίστες ενώ άλλες εποχές, ακόμα και πέρσι, είχε πάνω από 60% τέτοια εποχή.

Μίλησα και με τουριστικό πράκτορα στη Θεσσαλονίκη.Τα ίδια και χειρότερα.

Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είτε δεν έχουν μυαλό,η είναι βαλτοί να μας καταστρέψουν.

Θυμηθείτε αυτό που σας λέω.Εκεί γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου θα υπάρχει τέτοια υστέρηση στα έσοδα που θα ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Δεν είμαι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ρε γαμότο για να καταλάβεις ότι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Όταν δεν κυκλοφορεί το χρήμα,όταν καταστρέφονται οι ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ, πάνω στις οποίες ήταν δομημένη,καλώς-κακώς,η ελληνική οικονομία εδώ και 60 χρόνια,ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ.

Οι άνθρωποι κάνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ πάνω μας.Καλά οι ΞΕΝΟΙ θα πουν ένα ξερό ΣΟΡΙ δεν ξέραμε.Οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ οι δικοί μας τι θα πουν?

Συμβουλές σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν.Γιατί δεν είμαστε ούτε Αργεντινή ,ούτε Τουρκία.

Απλά ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.