10 Ιουλίου 2011

Ραγκούσης-Νταλάρας-Κάποιος να του δώσει τα χάπια του: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο σαν Υπουργός... Εσωτερικών!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwQ0CVVd9DkfLJiPxqXm2BIGcZ0dgWkQ2FeBTOEfwQKso-eXcD3LVfUJnNZ6zT3PYVpX_8alVOvRxxiZ3FCTtm1F_ZqeKmSktZlFPWzIGHHYntvprHdmthZ2iUsyTtoBjUcw8jsZKKEiw/s1600/%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%2597%25CE%25A3.jpgΌπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάνναρος στη Νέα Υόρκη όπου κάνει διακοπές εις υγεία των κορόϊδων που πήζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν λεφτά ούτε για να πάνε για μπάνιο, φέρει όντως βαρέως το ότι ο Γιωργάκης τον υποβάθμισε από πρίγκηπα σε κομπάρσο... επιβεβαιώνοντας το ξένο ρητό που λέει: "η έπαρση προηγείται ελαφρώς της τελικής πτώσης". Δείτε τι λέει, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στο ελληνικό προξενείο Νέας Υόρκης, ο άνθρωπος που αρνείται να δει την πραγματικότητα και ζει σε άλλο κόσμο όπου είναι ακόμα υπ. Εσωτερικών:

"Σκοπός της συνάντησης είναι να ευδοκιμήσει η προσπάθεια ώστε, στα πλαίσια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, να συσταθεί μια ένωση κρατών τα οποία έχουν κάνει πρόοδο σ' αυτούς τους τομείς και κυρίως να δεσμεύονται για "περαιτέρω βήματα" σ' ότι αφορά την ανοικτότητα της διακυβέρνησης [opengov], τόνισε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προσθέτοντας ότι σ' αυτή τη συνάντηση η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με δυο Υπουργεία και με προσκεκλημένους τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελή Τζωρτζάκη και τον ίδιο, με την ιδιότητα που είχε ως υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι διοργανωτές επιθυμούσαν να λάβει μέρος για να συζητήσουν την ανταλλαγή εμπειριών, με βάση τα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα το τελευταίο 20μηνο στους συγκεκριμένους τομείς."

Θα τρελαθούμε τελείως; Τον Σεπτέμβριο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο Ραγκούσης σαν Υπ. Εσωτερικών (εννοείται πως οι άλλες χώρες θα στείλουν τους κανονικούς υπ. Εσωτερικών και όχι τους μαϊμού) για να τους δώσει τα φώτα του για το πρόγραμμα Διαύγεια!!!!! Ο απόλυτος διασυρμός της χώρας και το απόλυτο ψώνιο του Ραγκούση-Νταλάρα... στον οποίο εννοείται ότι ο Ρέππας θα στείλει μαζί σαν μπράβο για να τον προσέχει τον υφυπουργό του Τζωρτζάκη!!!