15 Ιουλίου 2011

Ανδρέας Λυκουρέντζος-Θεσσαλονίκη: «Την καταστροφολογία στη χώρα υπηρετεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ»

«Την καταστροφολογία στη χώρα υπηρετεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, από τη Θεσσαλονίκη, πριν αρχίσει η συνεδρίαση της γραμματείας περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ.

«Εκείνοι οι οποίοι ομίλησαν για διεφθαρμένη χώρα, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, εκείνοι οι οποίοι ομίλησαν για επιστροφή στη δραχμή, όπως η κ. Δαμανάκη, εκείνοι οι οποίοι ομίλησαν για επιλεκτική χρεοκοπία, όπως ο υπουργός Οικονομικών και προκάλεσαν επιζήμιες επιπτώσεις στην οικονομία και στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, δεν έχουν το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να κατηγορούν τη ΝΔ» πρόσθεσε ο κ. Λυκουρέντζος.

Ο κ. Λυκουρέντζος θα κάνει την κεντρική εισήγηση και θα συμμετάσχει στις εργασίες του οργάνου, που συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση. Πρόκειται για την πρώτη μίας σειρά συνεδριάσεων των περιφερειακών οργάνων του κόμματος σε όλη τη χώρα «με στόχο τη συγκρότηση και ενεργοποίηση τους, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων».

Επικεφαλής της γραμματείας του περιφερειακού συμβουλίου Κ.Μακεδονίας της ΝΔ είναι το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ Δημήτρης Πανοζάχος και συμμετέχουν τα μέλη των νομαρχιακών εκτελεστικών επιτροπών (ΝΟΜΕΚΕ), οι πρόεδροι των τοπικών επιτροπών, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής και οι αναπληρωτές τομεάρχες και γραμματείς τομέων από τις περιοχές Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Χαλκιδικής και Σερρών.