01 Ιουλίου 2011

Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΗ

http://apasxolisi.files.wordpress.com/2008/04/_38722585_euros300.jpg?w=600Καταρχάς ειμαι υπέρ της ανωνυμίας και της ελευθερίας λόγου των μπλογκ. Αυτο το ξεκαθαρίζω και το εννοώ. Μόνο έτσι έχουμε αδέσμευτη δημοσιογραφία, ανεξάρτητη και πραγματικά απο καθημερινούς ανθρώπους, ενώ βλέπουμε οτι εκπροσωπούνται όλα τα κόμματα και όλες οι τάσεις.

Παρόλαυτά κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. Πολλές φορές βλέπουμε μπλόγκ να αναδημοσιεύουν ψευδείς ειδήσεις, να στοχοποιούν άτομα, να εκβιάζουν άλλα ή να προσπαθούν να προσπορίσουν οικονομικό όφελος. Μερικοί δε το έχουν παραεξεφτελίσει βγάζοντας όλα τα απωθημένα τους και ξερνώντας χολή και ψεύδη κατά ατόμων.

Συγκεκριμένα μιλάω για γνωστό δημοσιογράφο (ο οποίος μάλιστα γράφει επώνυμα στο μπλογκ, και γνωστό "μπράβο", κάθως έχει σηλληφθεί γιατι έβγαλε πιστόλι σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, για προταιρεότητα στον δρόμο αλλά και παλαιότερα σε πολίτη). Το συγκεκριμένο μπλογκ, το οποίο βγαζει εγκλήματα στον αέρα, τακτικά εκθειάζει συγκεκριμένους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που του πετάνε κανα ξεροκόκκαλο ενώ εξυβρίζει χυδαίως όσους δεν του "κάθονται".

Επανηλλημένως έχει βάλει ανώτερους αξιωματικούς στο μάτι όπως πρόσφατα ο κ.Σαλαμούρας, επειδή έκανε το "λάθος" να συμπεριλάβει συνομιλίες του με κατηγορουμένους σε δικογραφία ή ο κ.Κοκκαλάκης που δεν του δίνει αποκλειστικά νέα όπως έκανε άλλος "τζέντλεμαν" (χαχαχα) ή κάποιος που κατέληξε στο τέλος της καρίερας του να κάνει μεταγωγές.

Τι θίγεται ο συγκεκριμένος κύριος άραγε εφόσον ο ίδιος δηλώνει θαυμαστής των εγκληματιών, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει και τον κ.απόστολο Πετράκη , απαγωγέα του Παναγόπουλου, χτες τηλέφωνο για την ονομαστική του εορτη, τον οποίο παρουσιάζει και φιλάνθρωπο?

Άλλωστε τις μεθόδους τους αντιγράφει άψογα, κυκλοφορόντας ζωσμένος με κουμπούρια, τάχαμου για την προστασία του τα οποία επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Αγαπητέ κύριε σταματήστε να βρίζετε τους συναδέλφους σας και όσους δεν σας κάνουν τα χατήρια, και ανεβάστε λίγο το επίπεδο του μπλόγκ σας, για να μή χρειάζεται να βάζετε συνεχώς αναρτήσεις με γυμνές για να ανεβάζετε τους δείκτες επισκεψιμότητας...φιλικά, ένας συνάδελφος.

Δ.Δ.