18 Ιουλίου 2011

Απάντηση Γ. Μιχελάκη στις καταγγελίες Ραγκούση για πολιτική ενθάρρυνση των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη στις καταγγελίες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση για πολιτική ενθάρρυνση στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί.

Ο κ. Μιχελάκης κάνει λόγο για "πολιτική αθλιότητα", υπενθυμίζοντας πως η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που έσπευσε να καλέσει τους οδηγούς ταξί να ανοίξουν αμέσως το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, με τις δηλώσεις του ο κ. Ραγκούσης αποδεικνύει ότι "το ΠΑΣΟΚ παραμένει και σήμερα ανεύθυνο και δημαγωγικό κόμμα, όπως ήταν και προεκλογικά", ενώ επισημαίνει πως ο κ. Ραγκούσης "στην προσπάθειά του να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του, παίζει επικοινωνιακά παιχνιδάκια με ανεύθυνους και κακοήθεις ισχυρισμούς".

Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η ευθύνη για το χάος που έχει προκληθεί από την απεργία των ταξί, είναι αποκλειστικά ευθύνη του κ. Ραγκούση , κάτι που προκύπτει και από το γεγονός ότι ως συντονιστής, έως πρόσφατα, του κυβερνητικού έργου δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση στη συμφωνία του τέως υπουργού Δ. Ρέππα με τους οδηγούς ταξί.

"Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο οποίος, από τη θέση που είχε την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, υπήρξε υποκινητής στείρων αντιδράσεων, αντί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, ας αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι», τονίζει ο κ. Μιχελάκης.