01 Ιουλίου 2011

Εξαφανίστηκαν οι αναρχικοί απ' τα Γιάννενα... ρε μπας και κατέβηκαν Αθήνα;

Στη φωτό βλέπετε τους “αγανακτισμένους” στα Γιάννενα τις τελευταίες μέρες. Αν κοιτάξετε καλά θα δείτε μάλιστα ότι οι λίγοι που είναι, είναι καθώς πρέπει άνθρωποι (δηλ. όχι αναρχικοί). Από αναρχικούς μαζεύτηκαν προχθές το πρωί γύρω στα 30 άτομα πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου στο κέντρο της πόλης (πρώην Νομαρχία) οι οποίοι φαίνονταν απλά αριστεροί νέοι κτός από τους κλασικούς 5-6 με μαλλί και μούσι και καδρόνια με ερυθρομαυρες σημαίες. Μάλιστα είχαν και τους καφέδες και τα τσιπουράκια τους.

Χθες μαζεύτηκαν όλοι αυτοί, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το κακό συναπάντημα στην κεντρική πλατεία, όχι πάνω από 350-400 άτομα συνολικά, και πάλι οι περισσότεροι δεν έμοιαζαν να είναι ικανοί για ζημιές.

Η αστυνομία (10 άτομα) τους ακολουθούσε γελώντας, όπως γελούσε και ο κόσμος που περνούσε τριγύρω!!!

Συμπέρασμα (όπου και θέλω να καταλήξω): εξαφανισμένοι οι αναρχικοί στα Γιάννενα. Κι ενώ άλλες φορές, μέχρι και την τελευταία εβδομάδα, έκαναν ζημιές κι επιδρομές στην Νομαρχία, την Τρίτη “του Μεσοπρόθεσμου” ήταν όλοι εξαφανισμένοι (φωτό). Βέβαια, μαζεύτηκαν κάποια στιγμή καμια 20αριά μπροστά από την Νομαρχία κι έπαιζαν μουσική με τενεκέδες από λάδι... αλλά ακίνδυνοι

Μήπως, λέω, μήπως, πήραν σήμα και πήγαν στην Αθήνα να τα σπάσουν;...

Μ.Δ.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ