20 Ιουλίου 2011

Tα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου έχουν ανοίξει οι ταξιτζήδες της Πάτρας, αντίθετα οι κάφροι του Ηρακλείου απέκλεισαν το αεροδρόμιο

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία. Περίπου 300 ιδιοκτήτες έχουν μεταβεί στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου και στα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, όπου επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Ηράκλειο: Αποκλεισμένο το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης"


Δυναμικότερα συνεχίζουν την αντίδρασή τους για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", του Ηρακλείου.

Η ταλαιπωρία των τουριστών είναι μεγάλη, καθώς περπατούν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία, ενώ οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων προειδοποιούν πως η ουρά των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο και κατά μήκος της εθνικής οδού εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχήματος.

Η απεργία όπως αναφέρουν οι ταξιτζήδες θα συνεχιστεί επ' αόριστον, ενώ ζητούν συγνώμη από τους πολίτες και από τους τουρίστες για την ταλαιπωρία που υπομένουν από τις κινητοποιήσεις τους.