09 Αυγούστου 2011

Να γιατί κάποιοι είναι μάγκες και κάποιοι τρώνε μόνιμα σφαλιάρες: Ταξιδιωτική οδηγία για τον Λονδίνο από την... Μέρκελ

Από χθες το πρωί το φωνάζουμε: Πρέπει να βγάλουμε ταξιδιωτική οδηγία για τους καραγκιόζηδες στο Λονδίνο. για να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα που μας πληρώνουν τόσα χρόνια.. αλλά η αγγλοαμερικανόδουλη ελληνική κυβέρνηση και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων γλύφουν εκεί που τους φτύνουν... επειδή λέει πριν 60 χρόνια ο Τσόρτσιλ τους δούλεψε λέγοντάς τους ότι "οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" και από πίσω χώριζε την Ελλάδα με τον Στάλιν και του έδινε με ραβασάκι το 10% της επιρροής στη χώρα. Πάρτε τώρα για να μαθαίνετε πως μπορεί να σε φοβάται ο άλλος και να μην σε θεωρεί δεδομένο:

Η πρώτη ταξιδιωτική οδηγία για τις ταραχές στο Λονδίνο ήρθε από τον πιο ισχυρό ίσως εταίρο της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε μια κίνηση – έκπληξη, η Γερμανία έγινε η πρώτη χώρα που εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία προς τους πολίτες της ώστε αυτοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και κατά την παρουσία τους στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας συνέστησε στους γερμανούς υπηκόους που ταξιδεύουν στη Βρετανία "να προσέχουν, να απομακρύνονται αμέσως μόλις έχουν έστω τις πρώτες ενδείξεις αναταραχής και να ακολουθούν τις οδηγίες των δυνάμεων της τάξης". Τους καλεί επίσης να ενημερώνονται από τα μέσα ενημέρωσης και να προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους ανάλογα με την εξέλιξη της επικαιρότητας.

star.gr