19 Αυγούστου 2011

Ο Κιλτίδης στον ΛΑ.Ο.Σ.... επιτέλους έφτασε στο φυσικό του χώρο... του λαϊκισμού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2VxgaWWLxVVhXjcMe2kqxJdyX_UCwERRPc_8-9ERlJIlYSzFfcsr0ho6bbsVxrpuD1EOWj7XeoZZ4MCzDmJpeVXAmcaNIoFYWXF_02bxNh5tcrBFvZ1JpFMZq-BfPd5dl1xW5oGgzHqY/s1600/kiltidis.JPGΕντός των προσεχών ωρών θα ανακοινωθεί και επισήμως η προσχώρηση του Κώστα Κιλτίδη στην Κ.Ο. του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού!

Μετά την περιπλάνησή του σε διάφορα κόμματα ο Κιλτίδης επιτέλους φαίνεται να καταλήγει στον φυσικό του χώρο... του λαϊκισμού όπως θα ταιριάξει απόλυτα με τον γνωστό μαέστρο της κολοτούμπας.

Ο πρόεδρος της κολοτούμπας επιθυμούσε και θα επιδιώξει την ενίσχυση του κόμματός του στη Μακεδονία, όπου η διείσδυση του σύμφωνα με τηλεφωνικό γκάλοπ που έχει κάνει ο ίδιος ο μέντοράς του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αγγίζει το 99%, σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του real.gr.

Ο Κώστας Κιλτίδης θα ενισχύσει την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στη Μακεδονία και θα δραστηριοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης... πραγματοποιώντας ακόμα ένα όνειρό του να ξεφύγει επιτέλους απ' τους βλάχους του Κιλκίς και να ανοίξει τα φτερά του στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο δοβαρότατος πολιτικός σκέφτεται να αλλάξει και όνομα ώστε αφαιρώντας το Κιλ- και προσθέτοντας το Θεσ- να γίνει Θεστίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Χατζηνικολάου, η προσχώρηση του Κ. Κιλτίδη στον ΛΑ.Ο.Σ. είναι η πρώτη μίας σειράς κινήσεων για την αναδιαμόρφωση του σκηνικού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρόεδρο να βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλο όνομα της ΝΔ που δεν είναι άλλος απ' τον Αντώνη Σαμαρά που σκέφτεται πολύ σοβαρά να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ

Να θυμίσουμε ότι ο Θεστίδης ήταν στα νιάτα του μαϊμού εθνικοσοσιαλιστής όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων:

Στο "Ελληνικόν Αύριον" έγραφε ο Κιλτίδης τη δεκαετία του 80 και προπαγάνδιζε από τότε τη διάσπαση της ΝΔ