09 Αυγούστου 2011

Ανταπάντηση Μιχελάκη στον Θόδωρο Πάγκαλο

http://www.skai.gr/files/temp/49751053E43094D25607F30572C79361.jpgΣκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου έδωσε τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία συνεχίζοντας την αντιπαράθεση που ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες της για την ίδρυση νέων φορέων στο δημόσιο και την απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης σε δήλωσή του επισημαίνει πως αν και ο κ. Πάγκαλος επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του κόμματος και ομολογεί τις πρακτικές ΠΑΣΟΚ, εντούτοις δεν δίνει ουσιαστικές εξηγήσεις.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγορεί τον κ. Πάγκαλο για «πολιτικό θράσος» και πως αγνοεί τι κάνει ο πρώτος αντιπρόεδρος, ενώ του ασκεί έντονη κριτική καθώς, όπως τονίζει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν λεει πως γίνεται «από τη μια, να καταργούν οργανισμούς και να προετοιμάζουν απολύσεις και από την άλλη, να δημιουργούν νέους φορείς και να προχωρούν σε προσλήψεις».

Όσον αφορά το θέμα των διακοπών που αναφέρει στην απάντησή του στη ΝΔ ο κ. Πάγκαλος, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε σκωπτικά πως «σίγουρα θα ήταν καλύτερα για τον τόπο, εάν ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν μόνιμα σε διακοπές. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να κερδίσει και ο ίδιος και ο τόπος».