17 Σεπτεμβρίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: "Γονατογραφία το τέλος για τα ακίνητα"

"Γραμμένη στο γόνατο" δήλωσε πως είναι η ρύθμιση για το νέο τέλος για τα ακίνητα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταλόγισε στην κυβέρνηση προχειρότητα ακόμη και σε επιμέρους προβλέψεις της ρύθμισης και πρόσθεσε πως "η κυβέρνηση επέβαλε έξι φόρους για τα ακίνητα σε είκοσι μήνες".

Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται από χτες το πρωί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 76η ΔΕΘ. Σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo και επισκέφτηκε ορισμένα από τα περίπτερα. Το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" όπου αναμένεται να αναπύξει για ακόμα μια φορά την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ αύριο το μεσημέρι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

Χτες πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ κάνοντας έκκληση στους νέους, "να μείνουν και να βοηθήσουν την Ελλάδα".

«Δεν θέλουμε να υπάρχουν καινούργιες αιμορραγίες» τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι η Πολιτεία με «απλές, σωστές, γόνιμες, μεθοδευμένες πρακτικές» πρέπει να στέκεται «δίπλα στους νέους» και να προσφέρει κίνητρα σπουδών, εργασίας και επιστροφής στην Ελλάδα και όσων νέων έχουν μεταναστεύσει για να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.