22 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν είναι ντροπή κ.Παπανδρέου να πεις στο λαό ότι η κυβέρνησή σου απέτυχε στο έργο της

Απευθύνομαι προς ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου με αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον τόπο και θα πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να απομακρυνθούν από την κυβέρνηση, Προξένησαν μεγάλα κακά και στην Ελλάδα και στους ΄Ελληνες.

Μας ρουφάνε το αίμα καθημερινά και η ζημιά που προκαλούν δεν έχει τελειωμό. ΄Ολοι αυτοί που είναι στην Κυβέρνηση εκτελούν εντολές του Δ.Ν.Τ, της Ε.Ε και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. ΄Η αυτοί δεν πρέπει να είναι ΄Ελληνες στο πετσί τους ή εμάς δεν μας βλέπουν για ΄Ελληνες. Καλά ήθελα να ήξερα δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν φιλότιμο, δεν νοιώθουν ενοχές, δεν βλέπουν ότι μας αφάνισαν οικονομικά, δεν τους νοιάζει ότι έτσι που μας κυβερνούν, σε λίγο θα τρώμε ο ένας τον άλλον, δεν ακούνε τις κραυγές του κόσμου ;
Μα επιτέλους δεν είναι άνθρωποι και δεν νοιώθουν τους συνανθρώπους τους ;
Το μόνο που ακούμε επί εικοσιτετραώρου βάσεως δύο χρόνια τώρα είναι, ότι η Ελλάδα πάει για...
χρεοκοπία και μας βάζουν φόρους,και ξανά φόρους και πάλι φόρους. Κατάργησαν Δώρα και Επιδόματα, μείωσαν μισθούς και συντάξεις, ανέβασαν τον Φ.Π.Α, μας έβαλαν να πληρώσουμε έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και τώρα ζητάνε να πληρώσουμε και φόρο για τα σπίτια μας, μέσω της ΔΕΗ. ΄Οσοι αγόρασαν έτοιμα σπίτια πέρασαν πρώτα από την Εφορία και πλήρωσαν όσα έπρεπε ο κάθε αγοραστής και όσοι κατασκεύασαν μόνοι τους σπίτια πέρασαν και ξαναπέρασαν από το Ι.Κ.Α και πλήρωσαν κι αυτοί ότι τους αναλογούσε. Τι το διάολο τώρα ζητάτε ξανά από μας ; ‘Ετσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο να μην παραξενευθούμε άμα ακούσουμε ότι θα φορολογηθεί ο καθένας μας για τον αέρα που αναπνέει. Εσείς που ξέρατε τι εστί Δ.Ν.Τ και τι εστί Μνημόνια και Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, γιατί δεν κάνατε ένα δημοψήφισμα στον Ελληνικό Λαό και να αποφασίσει εκείνος για την τύχη του;
Κύριοι της Κυβέρνησης ο Ελληνικός λαός δεν σας έδωσε ποτέ καμία εντολή να τον δολοφονήσετε οικονομικά εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικας. Δεν σας έστειλε καμία Τρόικα ως αντιπροσώπους στο Κοινοβούλιο. Ο Ελληνικός λαός σας εξέλεξε και σας έδωσε εντολή να διορθώσετε όσα λάθη βρήκατε από την κυβέρνηση Καραμανλή και όχι να συνεχίσετε εσείς αυτά τα λάθη.και να τα αυξήσετε.
Λυπούμαι κ.Βενιζέλο που είσαι και Συνταγματολόγος τη στιγμή που ως Υπουργός Οικονομικών προβαίνεις σε αντισυνταγματικές ενέργειες και δεν έχεις την δύναμη να αντισταθείς στους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας και να τους πεις, κύριοι μέχρις εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουμε πάνω στα πτώματα των Ελλήνων για να ωφελειθήτε εσείς. Είσαι ΄Ελληνας κύριε Βενιζέλο ; Γνωρίζεις ότι οι ΄Ελληνες σε έκαναν βουλευτή, Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ; Είναι δυνατόν να χτυπάς αυτούς που σε τίμησαν με την ψήφο τους και σου εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους ; Και επειδή εσείς όπως μας είπατε βρήκατε χάος στην οικονομία ο λαός θα πληρώσει τα σπασμένα τα δικά σας ; ΄Ολοι εσείς οι πολιτικοί τα φάγατε κύριε Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης και εάν εσύ νομίζεις ότι είσαι πεντακάθαρος ψάξε και ερεύνα να βρεις τους κλέφτες πολιτικούς και δημοσίευσε τα ονόματά τους, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, δήμευσε τις περιουσίες τους τόσο των ίδιων όσο και των μελών των οικογενειών τους και παρέδωσέ τους στη Δικαιοσύνη, για να μην πω στο λαό. Αυτές είναι οι καθαρές και παστρικές κινήσεις κύριε Βενιζέλο που θα έπρεπε να κάνεις και όχι κάθε φορά που θέλεις να βάλεις νέους φόρους αρχίζεις την ίδια κασέτα στο στόμα σου και δεν σταματάς με τίποτα. Σας πήραμε χαμπάρι και ο λαός κατάλαβε ότι ψήφισε φίδια που όταν ζεσταθούν στο κόρφο του γυρίζουν και τον δαγκώνουν.
Γιώργο Παπανδρέου απευθύνομαι σε σένα, αν και συ ζεις στη κοσμάρα σου με τα ταξίδια σου, τα μπάνια σου, τα κανό σου και την καλοπέρασή σου στα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Θυμάσαι ότι νίκησες τον Κώστα Καραμανλή στις προηγούμενες εκλογές και πέτυχες νίκη υπερηφανή με ποσοστό διαφοράς 10,5 μονάδων ; Μέσα σε δυο χρόνια λοιπόν διακυβέρνησης της Χώρας από το δικό σου κόμμα, όλα τα γκάλοπ φέρνουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα και σου δίνουν ποσοστό κατά 6 μονάδες λιγότερο από το πρώτο κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία.
Αν το κομπιουτεράκι σου έχει μέσα γερές μπαταρίες κάνε την αφαίρεση και θα δεις ότι έχασες 16 μονάδες. Τι συμβαίνει κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και έχεις αυτή τη ραγδαία πτώση στο κόμμα σου ;
Αναλογίσθηκες γιατί τόση μεγάλη μεταστροφή του λαού εις βάρος σου και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ ;
Εσύ δεν είσαι εκείνος που προεκλογικά προς άγραν ψήφων είπες στο λαό το περίφημο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μετά που έγινες πρωθυπουργός είπες στο λαό ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ; Μίλησες ότι θα δημιουργήσεις γερή οικονομία, πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα και χίλιες δυο άλλες απατηλές υποσχέσεις. Θα κάνουμε ετούτο, θα κάνουμε το άλλο, θα καταργήσουμε εκείνο…….
Εγώ φίλε Γιωργάκη από αυτή τη θέση θα σου μιλήσω ξεκάθαρα και θα σου πω ότι μετά τις εκλογές και στη πορεία, με τον τρόπο που κυβερνάς την Ελλάδα, ο λαός σε θεωρεί ξενόφερτο από άλλη χώρα και συγκεκριμένα τις Η.Π.Α. και γιαυτό τον καταδυναστεύεις. Τον έλειωσες οικονομικά, τον διέλυσες και τον αφάνησες προς ικανοποίηση των Αμερικανών και Ευρωπαίων τοκογλύφων. ΄Αλλωστε η ραγδαία κάθοδος του ποσοστού του κόμματός σου εκεί καταλήγει.
Δεν ξέρω κ. Παπανδρέου αν σκέφτεσαι να ξανακατέβεις σε εκλογές και φέρθηκες έτσι στον Ελληνικό λαό.
Εάν όμως ξανακατέβεις στις επόμενες εκλογές, έχω μεγάλη αγωνία τι απολογία θα δώσεις εσύ και τα συντρόφια σου στους ΄Ελληνες. Τι θα τους πεις δηλαδή ότι εάν δεν πέρνατε αυτά τα μέτρα θα χρεοκοπούσαμε ; Γιατί τώρα ξεφύγαμε από τη χρεοκοπία και θα αρχίσουν παραμονές εκλογών τα κρατικά ταμεία να είναι γεμάτα με χρήματα ; Ακούγεται και λέγεται ότι έχεις ετοιμάσει μια ωραία δικαιολογία, βάσει της οποίας τάσσεσαι δήθεν με το λαό και ότι στις προεκλογικές σου ομιλίες θα πεις ότι κατέφυγες σε εκλογές επειδή δεν μπορείς να πάρεις άλλα αντιλαικά μέτρα που σου επιβάλλει το Δ.Ν.Τ κλπ.
Αγαπημένε μου Γιώργο μάθε ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι όποιες πολιτικές κοτσάνες και ότι ο λαός ξύπνησε από το βαθύ ύπνο του και κάτι τέτοιες αδικαιολόγητες δικαιολογίες δεν πρόκειται να τις φάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πείσεις με τίποτα, με όσα δεινά του φόρτωσες για χάρη ξένων συμφερόντων. Αδίκως θα φωνασκείς στις εξέδρες που θα σου στήσουν και μπορεί να πάθεις και κάποιο κρυολόγημα, γιατί έχεις ευπαθή οργανισμό και εν όψει του ότι οι εκλογές κλείδωσαν για το Νοέμβριο μήνα, όπως πληροφορούμαστε θετικά, μη διακινδυνέψεις να επικοινωνείσεις με το λαό, γιατί Γιώργο ο λαός είναι εξαγριωμένος μαζί σου και αν σου επιτεθεί δεν σε σώνει ολόκληρη η ΕΛ-ΑΣ.
Γιαυτό σου λέω παράτατα και σήκω φύγε, δεν σε σηκώνει πλέον άλλο το κλίμα εδώ. Οι ΄Ελληνες στα δόντια κρατιούνται.
Λοιπόν για να τελειώνουμε κ. Παπανδρέου λάβε το θάρρος έστω και την ύστατη στιγμή και να φερθείς ανδρίκια, να βγεις στη τηλεόραση και με δυο κουβέντες να πεις στον Ελληνικό λαό ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και πάρε τα συντρόφια σου και φύγετε σε άλλες χώρες μακρινές μήπως και μπορέσουμε εμείς εδώ οι εναπομείναντες και σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί από τον όλεθρο και την καταστροφή που μας προκάλεσες εσύ και η παρέα σου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ( Κ.Π )