08 Σεπτεμβρίου 2011

Καρχιμάκης όλα τα λεφτά: "Ο Σαμαράς είναι ψεύτης ενώ εγώ λέω μόνο αλήθειες"... πάλι ρακιές θα είχε πιει :)

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/05/papandreou-karhimakis-436x300.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbeo8KwUrQz3D3y0QwYSjP1wPcoDUOVpiE-g5oSQti9XNw5aDGV4_5HgwXNSVTw0c-y0Jea3P4PqPrt03DYoqeS8FoyYK8AmmC4WsX-nzrhB0uCT1x8Q3DEJnyeBC8POt_3sG6xuvbPaA/[Άντε να γελάσουμε και λίγο με Καρχιμάκη γιατί οι άλλοι μας έχουν ρίξει σε κατάθλιψη...
Πρέπει να μιλάει πιο συχνά για να μας ανεβάζει τη διάθεση]

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, κατηγορώντας τον για υποκρισία και υποσχεσιολογία με «μαγικές συνταγές».

Ο πρόεδρος της ΝΔ «υποκρίνεται, λέει ψέματα και εφευρίσκει μαγικές συνταγές», αλλά «δεν κομίζει τίποτα, παρά μόνο επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας για να επανέλθει η Δεξιά στην εξουσία», υποστήριξε ο κ. Καρχιμάκης και με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του κ. Σαμαρά, τον κατηγόρησε ότι δίνει ψεύτικη και επίπλαστη εικόνα για το τί σκοπεύει να πράξει, αν το κόμμα του αναλάβει την εξουσία, αφού ισχυρίστηκε ότι «θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις, αν το επιτρέψει το έλλειμμα και αν εφαρμοστεί το πρόγραμμά του, σε τρία-τέσσερα χρόνια από σήμερα».

«Ο κ.Σαμαράς δεν μπορεί να λέει για νέα συνταγή, όταν χρησιμοποιεί ίδιο υλικό της προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία μετείχε . Αν είχε συνταγές, γιατί δεν τις χρησιμοποίησε τότε;», διερωτήθηκε ο κ.Καρχιμάκης.

Με αφορμή σημερινή συνέντευξη Τύπου της νομαρχιακής επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ για το φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ.Καρχιμάκης σημείωσε ακόμη ότι, αν το έλλειμμα που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση της ΝΔ ήταν όντως 4,5%, όπως αυτή υποστήριζε, τότε πράγματι «λεφτά υπήρχαν». Ωστόσο, το έλλειμμα ήταν στην πραγματικότητα 16%, δηλαδή 26 δισ. ευρώ υψηλότερο, χρήματα που, όπως είπε, θα «πήγαιναν» στην οικονομία και την κοινωνία.

Άφησε αιχμές και κατά της ελληνικής δικαιοσύνης, σημειώνοντας ότι «βεβαίως υπάρχει ατιμωρησία στην Ελλάδα», όμως «δεν δικάζει η κυβέρνηση, αλλά η δικαιοσύνη».

Πρόσθεσε ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μη δίνει την αίσθηση, εξαιτίας ολίγων, για δικονομική τακτική δύο ταχυτήτων».