28 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση ΚΕΠΥΟ στην αποκάλυψη Βρούτση ότι ξέμεινε από μελάνι

Την αποκάλυψη του αν. τομεάρχη της ΝΔ Ι. Βρούτση, ότι το ΚΕΠΥΟ δεν έχει μελάνι να τυπώσει εκκαθαριστικά, αν δεν την διαβάσατε στο ιντερνετ σίγουρα θα την διαβάσατε σε εφημερίδες ή θα την ακούσατε στην ΤιΒι μιας και έκανε τον γύρο των μέσων ενημέρωσης ακόμα και του εξωτερικού καθώς δείχνει την κατάντια του Κράτους. Σήμερα αργά το απόγευμα το ΚΕΠΥΟ δείχνοντας ότι διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά που χαρακτηρίζουν τη δημόσια διοίκηση, απάντησε με μια ολιγόλογη ανακοίνωση και αποκάλυψε το λόγο της έλλειψης μελανιού. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Πράγματι όπως δήλωσε χθες ο βουλευτής Ι. Βρούτσης το ΚΕΠΥΟ δεν διαθέτει μελάνι για τα εκτυπωτικά μηχανήματα, με αποτέλεσμα εδώ και 10 μέρες να μην μπορούν να τυπωθούν τα εκκαθαριστικά φορολογίας εισοδήματος, έκτακτης αλληλεγγύης, τέλους επιτηδεύματος, τέλους ακίνητης περιουσίας κ.λπ.
Ο λόγος είναι ότι όπως ξέρετε η τρόικα έχει αποχωρήσει αιφνιδίως εδώ και 25 μέρες από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υπεύθυνος να υπογράψει τις απαραίτητες προμήθειες.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα οπότε και θα μπούνε οι απαραίτητες υπογραφές από τον κ. Τόμσον με αποτέλεσμα το ΚΕΠΥΟ να προμηθευθεί μελάνι και τα μηχανήματα να αρχίσουν και πάλι να δουλεύουν σε φούλ ρυθμούς"
Απορία:
Καλά αυτός ο Ράιχενμπαχ τι κάνει; Διακοσμητικό στοιχείο είναι; Όλα πρέπει να περνάνε απ' τα χέρια του Τόμσον; Άντε να δούμε...

Συμβουλή:
Καλά βρε Βρούτση, αυτή την αποκάλυψη τι την ήθελες; Δεν τους άφηνες στην ησυχία τους τους ανθρώπους! Άκου κει να διαμαρτυρόμαστε επειδή δεν μας στέλνουν τα εκκαθαριστικά!!