29 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι Κύκλοι Πολιτικής Δράσης της ΝΔ Θεσσαλονίκης επαναδιατάσσονται ώστε να δημιουργηθούν γραμματείες και τομείς παρακολούθησης ανά υπουργείο και ανά κρατικό φορέα που εδρεύει στην περιοχή μας. Η πλήρης αυτή αντιστοίχηση των κομματικών φορέων ως προς τους κυβερνητικούς είναι το θέμα των συσκέψεων που άρχισαν χθες και συνεχίζονται σήμερα και αύριο στη ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Όπως εξήγησε χθες ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η επαναδιάταξη αυτή εξυπηρετεί δύο σκοπούς: αρχικά την καλύτερη παρακολούθηση όσων συμβαίνουν μέσα σε κάθε φορέα του Δημοσίου, ώστε να επιτυγχάνεται άμεση παρέμβαση όπου και όταν χρειάζεται αλλά να υπάρχει σαφή γνώση στη λειτουργία του κάθε κομματιού της κρατικής διοίκησης ούτως ώστε να καταρτισθεί σχέδιο δράσης όταν η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, οι υπεύθυνοι των ΤομέωνΠολιτικής Δράσης της ΝΔ Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες στο σχέδιο αντιστοίχισης. Σε κάθε φορέα του Δημοσίου θα αντιστοιχεί ένα όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν άτομα από τους Τομείς Πολιτικής Δράσης, τις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις, τη ΔΑΚΕ και τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις του κόμματος.

Η αντιστοίχιση αυτή αρχίζει από τους φορείς των υπουργείων (Οργανισμός Λιμένος, Οργανισμός Ρυθμιστικού, Εγνατία Οδός, Μετρό, ΔΕΘ, ΔΥΠΕ κλπ) που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.