23 Σεπτεμβρίου 2011

Έλεος ρε αλήτες της ΔΕΗ!!!

Διαβάζω σε ένα άρθρο για την μοναδική παγκόσμια πατέντα του ελληνικού δημοσίου, το εφάπαξ:

Οι μειώσεις μόνο από τις περικοπές στο εφάπαξ κυμαίνονται από 12.000 ευρώ για τους δημοσίους υπαλλήλους έως και 35.000 για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.

Και έχω την απορία (αν ευσταθεί το νούμερο):

Καλά ρε κερατάδες πρασινοφρουροί της ΔΕΗ πόσο εφάπαξ παίρνετε;

100.000 ευρώ;;;;

Έλεος ρε πούστη μου που θα βρεθούνε αυτά τα λεφτά!!!

ΥΓ. Να σημειωθεί ότι οι αμόρφωτοι που φωνάζουν και έμαθαν απ' το ΠΑΣΟΚ να κατεβάζουν το διακόπτη όποτε γουστάρουν, παίρνουν 300 ευρώ για κάθε παιδί για τον παιδικό, έχουν πληρωμένες κατασκηνώσεις, πληρώνουν μειωμένο ρεύμα, όταν δουλέψουν νύχτα το πληρώνονται έξτρα 75-100% και παίρνουν και μια μέρα ρεπό, τα παιδιά τους μόλις πάνε 21 ετών παίρνουν επίσης καμιά 20αριά χιλιάρικα προίκα και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρουμε!!! Μετά οι εγκάθετοι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν λένε ότι οι 300 βουλευτές παίρνουν πολλά, προκειμένου να μην ασχολούμαστε με τους 22.500 τεμπελχανάδες, γιατί ελάχιστοι είναι αυτοί που δουλεύουν τα λεφτά που παίρνουν και τους 10.000 συνταξιούχους της ΔΕΗ πχ.

Θυμίζω επίσης ότι με Νόμο του Σημίτη του 1999, προκειμένου να μην κατεβάσουν τους διακόπτες και να δεχθούν οι ΠΑΣΟΚοι την είσοδο της ΔΕΗ στο Χρηματιστήριο, το Κράτος καταβάλει ετησίως στο Ταμείο τους 100 εκ ευρώ (μπορεί να λέω και λίγα δεν είμαι σίγουρος)

Και εννοείται πως προς αυτή την κατεύθυνση το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη δεν κάνει τίποτα για να μη θίξει τα δικάτου παιδιά...