30 Σεπτεμβρίου 2011

Και εσύ τέκνον… Μιλένα;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijdfgmo2j7L_-BJNvZSb7aUgoM7avD4MhhIKWpvpYzXwcHKmKNMyWd7iK4WEYpa4q6lAhVwu2h7ooFo0Isv9uFOjqDf3GWIdChGbioT-AkjkyMxCl2SDg5Wbpiqx63kaigEjabzTcZwrO5/s400/%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B13.jpgΣτο ΠΑΣΟΚ έχουν απασφαλίσει και… «όποιον πάρει ο χάρος» οι βουλευτές του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ψηφίζουν υποχρεωτικά τα νομοσχέδια οι 154 που έχουν απομείνει, γιατί κανείς τους δεν θέλει να χρεωθεί την πτώση της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία στο προσωπικό της blog ασκεί δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας για παράδειγμα το γεγονός «ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 δεν προχωρήσαμε στις αναγκαίες και χρήσιμες για το δημόσιο συμφέρον αποκρατικοποιήσεις καθώς και στην αναγκαία και χρήσιμη για το τόπο αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».

Θίγει ακόμη το ζήτημα των καθυστερήσεων στις συγχωνεύσεις φορέων, στην είσπραξη του ΕΤΑΚ κλπ. που «βαραίνουν αποκλειστικά εμάς». «Και εσύ τέκνον Μιλένα;» θα μπορούσε να σκεφθεί κάποιος, ιδίως υπό το πρίσμα ότι έχει διατελέσει στέλεχος του πάλαι ποτέ «βενιζελικού» στρατοπέδου…

star.gr