21 Οκτωβρίου 2011

14χρονος τσόγλανος, ντεμέκ μαθητής, έστειλε στο νοσοκομείο τον Γυμνασιάρχη!!!

Έχουμε ξεφύγει εντελώς! Κολόπαιδο, προερχόμενο προφανώς από οικογένεια κολοχανείο, επιτέθηκε σε διευθυντή σχολείου, επειδή… έκανε παρατήρηση σε μαθητές που έκαιγαν θρανία σε υπό κατάληψη σχολείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Πτολεμαΐδας και σύμφωνα με το «Έθνος», ο 14χρονος αλήτης έριξε στον διευθυντή του κουτουλιά με αποτέλεσμα να του σπάσει τα γυαλιά και να τον τραυματίσει. Τρία ράμματα χρειάστηκε να κάνει ο άνθρωπος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο διευθυντής είδε κολόπαιδα να καίνε θρανία στην αυλή και ζήτησε να μπει στο σχολείο να τους μιλήσει. Άρχισε να τους εκφράζει τα επιχειρήματα, σύμφωνα με τα οποία η κατάληψη έπρεπε να λήξει και ο τσόγλανος και μέλος του 15μελούς "εκνευρίστηκε" και τον… κουτούλισε, μιας και παντού τριγύρω του ακούει "τα παιδιά έχουν δίκιο που επαναστατούν, τους κλέψαμε τα όνειρα, τους καταστρέφουμε το μέλον" κ.λπ παπαριές απ'ο τα τεμπελόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και το μόνο που ξέρουν είναι να διαδηλώνουν!!

Η αστυνομία άσκησε δίωξη κατά του αληταρά, ενώ ο διευθυντής συγκάλεσε συμβούλιο για να αποφασιστεί η τιμωρία του, η οποία θα είναι παραδειγματική.

Να σημειωθεί ότι ο τσόγλανος έχει δείξει ξανά ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ το περιστατικό καταδίκασε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.