17 Οκτωβρίου 2011

Στα "δίχτυα" ξεναγού - κανιβάλου έπεσε Γερμανός τουρίστας

Με ταινία τρόμου μοιάζει η υπόθεση ενός Γερμανού τουρίστα, ο οποίος έπεσε στα χέρια κανίβαλου, χάνοντας τη ζωή του, ενώ η φίλη του έπεσε θύμα βιασμού από το ίδιο πρόσωπο, όπως δείχνουν οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας.

Ο Γερμανός τουρίστας Stefan Rami έκανε διακοπές στη Γαλλική Πολυνησία μαζί με την κοπέλα του Heike Dorsch την περασμένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο Stefan την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με έναν ξεναγό που είχε γνωρίσει.

Σύμφωνα με την 27χρονη κοπέλα, μερικές ώρες μετά, ο ξεναγός επέστρεψε μόνος του λέγοντας της ότι ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και χρειαζόταν βοήθεια.

Η Heike, τρομαγμένη, έτρεξε στο δάσος για να βοηθήσει το φίλο της, αλλά, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο ξεναγός την έδεσε σε ένα δέντρο και εν συνεχεία την βίασε. Αρκετές εφιαλτικές ώρες αργότερα κατάφερε να δραπετεύσει και ειδοποίησε τις αρχές.

Μετά από σειρά ερευνών την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία βρήκε ανθρώπινα υπολείμματα δίπλα από μια αυτοσχέδια φωτιά. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, το DNA θα δείξει ότι ανήκουν στον 40χρονο Stefan.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ξεναγού, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

cosmo.gr