14 Οκτωβρίου 2011

Λυμπερόπουλος: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας»

http://img.protothema.gr/E03BC3CC253C90A660E46FB8232FDACE.jpgΟ πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, για ακόμη μια φορά κάνει προκλητικές και βαρύγδουπες δηλώσεις, σκορπίζοντας απειλές προς την κυβέρνηση και μάλιστα σαφή μηνύματα θανάτου. 

Χαρακτηριστική είναι η φράση «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας» σε ομιλία του προς τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση από τις δέκα το πρωί έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνης.
Θυμίζουμε ότι οι αυτοκινητιστές έχουν προχωρήσει σε εικοσιτετράωρη απεργία μετά την ομόφωνη έγκριση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των μεταφορών από το υπουργικό συμβούλιο.

Αυτή την ώρα στην οδό Μάρνης έχουν συγκεντρωθεί πάρα πολλοί ταξιτζήδες με αποτέλεσμα η οδός να έχει κλείσει και να έχει διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ ταξί βρίσκονται δεξιά και αριστερά του δρόμου. Κλειστή είναι επίσης και η πλατεία Βάθης, ενώ η κυκλοφορία στην 3η Σεπτεμβρίου διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και μόνο από τη μία λωρίδα.

Από τα γραφεία του ΣΑΤΑ οι αυτοκινητιστές θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, ενώ η πορεία θα είναι και πεζή και μηχανοκίνητη.

Οι ταξιτζήδες θέλουν μάλιστα να κυκλώσουν το ξενοδοχείο της Τρόικας να πάρουν τους ελεγκτές και να πάνε όλοι μαζί στον Βενιζέλο!
 


protothema.gr