14 Οκτωβρίου 2011

Πιλάβιος: «Ευπρόσδεκτος ο Βιεϊρίνια στην Εθνική»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCFpKCzUNAIffPsGV3n7pjPZRRmaQD2JesW42hwB67NMIBj6Q5zV0YLPj0_x_oBriE8Kk9FbpBG_rNh56M0yvVqDPWhpfkO5MbqMHKe9eCbkFrQejTJAgs2VXDQlDn1U9IC6QiIj-I5K8/s1600/vierinia.jpgΌπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε και εν προκειμένω από καπνό άλλο τίποτα…

Ο λόγος για το θέμα του Βιεϊρίνια και της Εθνικής Ελλάδας, για το οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα.
 
«Παίχτες σαν τον Βιερίνια πάντα είναι ευπρόσδεκτοι. Έκανε και τη προηγούμενη βδομάδα κάποιες δηλώσεις ο κύριος Σάντος για το θέμα οι οποίες με καλύπτουν απόλυτα» τόνισε ο κ. Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον τεχνικό της Εθνικής Φερνάντο Σάντος: «Ο κύριος Ρεχάγκελ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα και είχαμε κάνει αρκετές συζητήσεις πάνω σε αυτό. Ο διάδοχός του έπρεπε να είναι ένας γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Τον κύριο Σάντος τον είχα δει σε μια εκδήλωση λίγο πριν τα παιχνίδια με την Ουκρανία και είδα την αγάπη με την οποία μίλησε για την εθνική ομάδα και ειδικά για εκείνα τα παιχνίδια. Είχε πει τότε να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο γιατί είναι πολύ σημαντική για μία χώρα η εθνική της ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και πραγματικά αγαπάει την Ελλάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στο πριν των διεθνών για την πρόκριση στο Euro 2012 σημείωσε πως «πάντα τα βρίσκουμε, δεν έχουμε ποτέ κανένα πρόβλημα με τους παίκτες».