03 Οκτωβρίου 2011

Γιατί κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλάξατε γνώμη;

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2011/24/62813-papo.jpgΚατά τη διάρκεια εκδηλώσεων μνήμης των Λιγκιάδων του νομού Ιωαννίνων ο αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση της χώρας και είπε να κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη στον Ελληνικό λαό και να μην πληρώσουν οι ασθενέστερες τάξεις.
Ειλικρινά με εξέπληξε η καινούρια πρόταση του κ.Προέδρου που έκανε, διότι θυμάμαι πολύ καλά που παλαιότερα σε επίσκεψή του σε κάποιο νησί μας είχε πει ότι δεν φταίει ο λαός για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και θα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση.

Τώρα τι συμβαίνει κύριε Πρόεδρε και άλλαξες γνώμη και λες άλλα λόγια ;

Πρόεδρος της Δημοκρατίας είσαι, δηλαδή Αρχηγός του Κράτους και θα έπρεπε σαν Ανώτατος ΄Αρχων να καλέσεις τον Πρωθυπουργό και όλη την Κυβέρνηση και να τους τρίξεις λίγο τα δόντια, λέγοντας και απαιτώντας να μην πειραχθεί καθόλου οικονομικά ο Ελληνικός λαός για την οικονομική κατάντια που προκάλεσαν τα κόμματα στη χώρα.

΄Αλλωστε όπως και προ ημερών είπε σε πρωινή εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Γιώργος Λιάνης, εσείς κ. Πρόεδρε σύμφωνα με το άρθρο 40 του Συντάγματος έχετε την υποχρέωση να προστατεύσετε τον Ελληνικό λαό από μία ολέθρια οικονομική καταστροφή, αλλά δυστυχώς δεν λάβατε απολύτως καμία πρωτοβουλία οικονομικής προστασίας των Ελλήνων, και μάλιστα ο κ.Λιάνης ό οποίος σας σέβεται και σας τιμά, απόρησε που ακόμα δεν πήρατε εσείς στα χέρια σας το θέμα αυτό προς οριστική τακτοποίηση