01 Οκτωβρίου 2011

Ο Κούλογλου μπέρδεψε πάλι τη βούρτσα...

Αυτά είναι τ' αποτελέσματα άμα βάζεις άσχετα παιδάκια με 400 ευρώ να σου γράφουν τα κείμενα. Γράφεις ότι

Το Γερμανικό περιοδικό Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται το πρωτοσέλιδο με την άσεμνη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου, την κηδεία του ενιαίου νομίσματος ή τον Παρθενώνα που βούλιαξε μέχρι το αέτωμά του και από το νερό ξεπρόβαλε άγαλμα με κολλημένο χαρτονόμισμα στο...κούτελο.



Φυσικά και όσα προσάπτει ο Κούλογλου στο Spiegel
τα έχει δημοσιεύσει το Focus και όχι το Spiegel

Και για όσους ενδιαφέρονται να σκεφτούν λίγο παραπέρα: Δεν υπάρχουν ανθελληνικά και φιλλεληνικά έντυπα. Αν στη θέση μας ήταν η Πορτογαλία (που δεν είναι, γιατί είναι πιο σοβαροί από εμάς) όλα αυτά τα έντυπα θα έλεγαν τα ίδια και δεν θα ασχολούνταν μαζί μας. Αυτό που υπάρχει είναι αριστερά ΜΜΕ και συντηρητικά. Τα αριστερά κάνουν αντιπολίτευση στη Μέρκελ ή τον Σαρκοζί και τους χρεώνουν το χάλι της Ελλάδος, ενώ τα δεξιά τους υποστηρίζουν και λένε ότι καλά κάνουν και φταίει η Ελλάδα. Αν οι αριστεροί ήταν κυβέρνηση πχ. στη Γερμανία και είχαμε την ίδια κατάσταση το αριστερό Spiegel ή η Suddeutsche Zeitung (που μας υποστηρίζουν άσχετα από τις παπαριές που λένε οι ηλίθιοι) θα μας κατηγορούσαν προκειμένου να βγάλουν λάδι τα κόμματά τους ενώ θα μας υποστήριζε η Welt ή κάποια άλλη συντηρητική εφημερίδα...

Αλλά τι λέω τώρα; Αφού στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουν όλα παρόλο που είναι άσχετοι όπως ο πιτσιρικάς που έγραψε την πιο πάνω παπαριά στον Κούλογλου... μερικοί μάλιστα είναι και χρόνια μπροστά αποκαλύπτοντας σενάρια που είναι στη φαντασία τους για σχέδια ξένων κ.λπ. παπαριές... διαβάζεις ολόκληρο κατεβατό χωρίς ο άλλος να παραθέτει ούτε ένα στοιχείο!!!

Δυστυχώς όμως ο λαϊκισμός πουλάει πολύ και οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι γι' αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο