21 Οκτωβρίου 2011

Άνεργος τρία χρόνια ο άτυχος διαδηλωτής που σύμφωνα με τα ΜΜΕ "πέθανε από μόνος του"

Τζάμπα πέθανε αφού κανείς δεν ασχολείται σήμερα μαζί του!! Ούτε το ίδιο το ΚΚΕ!!!

«Πάγωσε» στιγμιαία το πανελλήνιο στην είδηση του θανάτου του 53χρονου οικοδόμου, Δ. Κοτζαρίδη, ο οποίος βρέθηκε στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσει κατά των επώδυνων μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο απ' τα δακρυγόνα και το ξύλο που έπεφτε τριγύρω του. Και λέμε στιγμιαία γιατί αμέσως πήρε μπροστά ο μηχανισμός ΠΑΣΟΚ, που εξαργύρωσε τις συναντήσεις του ΓΑΠ με τους νταβατζήδες πριν 2 μέρες και έβγαλε τον νεκρό διαδηλωτή, σακάτη που ζούσε από τύχη και έπαθε το μοιραίο όπως μπορεί να το πάθαινε στο καφενείο...

Ο "άκλαφτος" νεκρός ήταν ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, που ήταν άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 22 και 28 ετών, που ήθελε να σπουδάσουν, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολα τα έβγαζε πέρα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η μια κόρη ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Άνεργη ήταν και η σύζυγός του. Η κ. Κοτζαρίδη, που χθες στον «Ευαγγελισμό» φώναζε και ξαναφώναζε ότι ο άντρας ήταν υγιής πριν το περιστατικό αλλά τελικά οι νταβατζήδες και γιατροί ενίοτε, είπαν ότι ήταν σακάτης και απλά δεν το ήξερε.

Όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, ο κ. Κοτζαρίδης ήταν καλός οικοδόμος. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως έκανε μόνο μερικά μεροκάματα. Δεν μπορούσε να βρει δουλειά στην Αθήνα. Στην πόλη που μετακόμισε πριν ακόμα γίνει 20 ετών.

Ο κ. Κοτζαρίδης προερχόταν από την Κομοτηνή. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Σε ηλικία 19 ετών ήρθε στην Αθήνα και δεν άργησε να οργανωθεί στο Συνδικάτο Οικοδόμων του ΚΚΕ. Άλλωστε και οι γονείς του ήταν κουμουνιστές.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν φίλοι και συγγενείς στον αδικοχαμένο διαδηλωτή το Σάββατο στις 12:30 το πρωί στο νεκροταφείο του Βύρωνα, όπως μας ενημέρωσαν από το γραφείο του δημάρχου... χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να γίνει φασαρία γιατί πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα... ακόμα και απ' το ίδιο το ΚΚΕ που θα τον χαρακτηρίσει παράπλευρη απώλεια... ασήμαντη σε σχέση με τον "αγωνιστή-επαναστάτη" Γρηγορόπουλο.