09 Οκτωβρίου 2011

Πόσο μαλάκ@@ είναι οι Έλληνες που αγχώνονται για το αποτέλεσμα της συνάντησης Σαρκοζί-Μέρκελ

... τη στιγμή που σήμερα λύθηκαν όλα τους τα προβλήματα!!

Κυρίες και κύριοι ο Γερουλάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Κορέα εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας του, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό με τον Λευκορώσο ομόλογο του!!!

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να πλημμυρίσει η Ελλάδα από Λευκορώσους και προπάντων Λευκορωσίδες...

 και αφήστε Μέρκελ και Σαρκοζί να "κουρεύονται" μεταξύ τους...

Για να προσφέρει δε ακόμα μεγαλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα, ο Παύλος, αμέσως μετά συναντήθηκε και με τον υπουργό Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού της Ν. Κορέας κ. Τσόε Κουάνγκ Σικ για να φέρει και από κει τουρίστες. Αύριο θα συνεχίσει για το Άμπου Ντάμπι απ' όπου θα φέρει και ένα κάρο χρυσά τάληρα... 

Ε τον πίεσαν και λίγο οι ξένοι για να τους δώσει τα φώτα του και τον υποχρέωσαν να βγει Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ευρώπη, του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ... ο Παύλος που είναι ένα παιδί που δεν έχει σχέση με την αριστοκρατία παρόλο που γεννήθηκε μες στο παλάτι και η μαμά του είναι Διευθύντρια του Μουσείου Μπενάκη, αναγκάσθηκε να κάνει το χατίρι των Ευρωπαίων και να αναλάβειΠρόεδρος.

Εννοείται ότι όλα αυτά τα ταξίδια του Παύλου κόστισαν 189 ευρώ... δεν είναι ο Παύλος σαν τον Άρη που γύρναγε όλο τον κόσμο με έξοδα των κορόϊδων :)

Δείτε και τον Παύλο να εξηγεί πως έσωσε για άλλη μια φορά την πατρίδα: