28 Οκτωβρίου 2011

Σιγά ρε Μαχλά μας γέμισες σάλια!

http://www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2011/4/535970_olympiakos_boloy_olympiakos_superleague_20h_agonistikh_marinakhs_30-01-2011.jpgΕρωτηθείς ο Μαχλάς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε:
 
«Αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο [καλύτερο κι απ' τον Μπέο; Άν είναι δυνατόν! Προφανώς ο Μαχλάς εκτιμάει το ότι απειλεί διαιτητές και δέρνει δημοσιογράφους όπως έκανε πριν μερικές μέρες]. Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης, που ήρθε κι έκανε όλες αυτές τις επενδύσεις στο χώρο, θα είχαμε μιζέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα!  
Κι ένα μεγάλο μερίδιο για το ότι αποφεύχθηκε αυτή η κατάσταση οφείλεται στις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν στον Ολυμπιακό, γιατί είχε ως αποτέλεσμα την κίνηση στην αγορά [Ποια κίνηση ρε βλάκα που ο Ολυμπιακός έχει 15 ξένους ποδοσφαιριστές; Που είδες να δώσει λεφτά σε ελληνική ομόαδα;]. Εννοώ ότι υπήρξε δραστηριότητα στο μεταγραφικό τομέα, μπήκαν χρήματα, όπως φυσικά έπραξε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τη διοργανώτρια αρχή. Είναι σίγουρο, δε, ότι από τέτοιους παράγοντες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποια άλλη ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα αυτή την περίοδο;».

Άλλο ένα δείγμα ανεξάρτητου Προέδρου ο Μαχλάς... κρίμα γιατί δεν τιμάει την ιστορία του.