20 Οκτωβρίου 2011

Η Βάσω Παπανδρέου μπέρδεψε το ΟΧΙ με το ΝΑΙ που θα ψηφίσει τελικά

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/04/vaso-papandreou-468x295.jpgΗ βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου ανήκει κι αυτή στους δίφατσους, σ΄αυτούς δηλαδή που τη μια μέρα λένε όχι και την άλλη λένε ναι.

Τώρα τελευταία φάνηκε ότι θέλει να παραστήσει την «αντάρτισσα» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, μήπως και ανεβάσει έστω και με κάποιους δήθεν εκβιασμούς τα ποσοστά της και ίσως να διαπραγματεύθηκε με το αφεντικό της κάποια υπουργοποίηση με το να ψηφίσει ΝΑΙ απόψε στο πολυνομοσχέδιο, όπως έφερνε διάφορες αντιρρήσεις και σε παλαιότερες ψηφοφορίες και τελικά ψήφιζε θετικά. Η γελιότητα στο ζενίθ.

Είναι κάποια χρονάκια τώρα που βρίσκεται στην αφάνεια η Βασούλα.. Στη πολιτική τα πάντα γίνονται, τα πάντα πωλούνται και τα πάντα εξαγοράζονται, διότι είναι άλλο πράγμα η βουλευτική θέση και άλλο πράγμα η υπουργική καρέκλα

Τέλος πάντων ας πούμε, γυναίκα είναι και φοράει κιλότα, αλλά και κάποιοι άνδρες βουλευτές βρε παιδί μου που παριστάνουν αρχικά τους ανένδοτους και τελικά υποκύπτουν, αυτοί φοράνε στριγγάκια αντί για σωβρακάκια.